*sur*

Jahaja.. snö+bil+minusgrader+jag som ska till jobbet = KATASTROF!!

Skulle ju jobbat idag, vilket sket sig rätt rejält. Mamma sa till mig att jag skulle komma hem tidig och skotta fram bilen och sopa av den och lite så, kom hem till dom vid 13 och sopade av den, skottade bort snö runt omkring den och lirkade upp dörren då låset hade frusit..

Nöjd med mig själv gick jag in och pratade med minisyster och gav henne en försenad julklapp och födelsedagspresent :)
jag behöver åka ca 14.30 för att hinna fram till jobbet i tid, men gick ut 14,15 för att jag skulle ha lite marginal ifall att...
satte mig i bilen och skulle backa, gasade men kom ingen vart.. gick ut tog bort snön bakom däcken och testade igen.. kom ca 2 cm sen tog det stop.. Så höll det på i 5 min. Gick in och fick med mig mor och andra syster ut för att putta bilen, tillslut hade vi lyckats vända den, skulle köra iväg men kom verkligen inte ut från gårdsplanen. backade och gasade på igen.. men tog alltid stop vid grannens garage (då det sluttar lite uppför), backade tillbaka ner till vår gårdsplan iaf, slutar med att bilen glider ner i en snödriva i diket och in i massa trädgrenar :S så där satt bilen fast. Hade panik och var sur som jag vet inte vad. Trodde nästan bilen var söndervarvad... men fick ringa till jobbet och säga att jag inte kunde komma, sa att jag inte skulle komma alls, för vem vet när jag skulle kunna komma loss därifrån. fick sitta hemma där å vänta.. ringde pluttisen och snackade lite, blev på lite bättre humör men var ändå sur.

18.30 kommer min far hem, vi äter kvällsmat och sen boxerar vi upp bilen ur diket, så pappa kommer ner med sin bil, då denna bilen blockerade infarten (A) Det hade iaf frusit på mera nu, så när jag skulle backa tillbaka bilen tänkte jag att detta kommer aldrig gå, den kommr ju glida värre än förut. Men tro fan att det gick köra hur lugnt å bra som helst tillbaka .. :O spann inte en enda gång.
När det händer sånt så blir jag lite fundersam, tänk om det var ödet som gjorde så jag inte kom iväg :O det är lite läskigt iaf.

Men pappa åkte med mig till mormor och morfars gård och hämtade däck. Åkte tillbaka och så bytte jag från de andra dåliga till bättre med dubbar på :) när det var klart fyllde vi på spolarvätska och sen hade låset frusit igen. så fick fippla massa med det, men pappa lyckades tillslut. Sen väntade jag på att syrran skulle bli klar, kom hem till mig vid 00.00. Sen satte vi oss och grejade med datorna.. så hoppas nu på att bilaset fungerar imorgon.. annars blir jag rätt pissed..

Men det återstår och se. nu är det dags att sova så vi kommer upp imorgon :)

Ha det bäst allihopa <3




Vill va liten..

Uscha.. så var denna julaftonen över nu dåå.. Men det har inte varit en kul dag precis.. Men men, får väl bita ihop och se frammåt. Suttit själv hemma  hos mig hela dagen å sett på tv och grejat med datorn iaf. Varf, tänker jag inte gå in på här.. Men det har vart trist iaf :P När man var liten var julen en stod högtid som var riktigt speciell, granen, pyntet, maten, stämmningen, ja allt.. Det var speciellt.. men nu känns det inte ens som att det är jul =/ var har den där mysiga stämmningen och känslan tagit vägen? Det mesta vär bättre och lättare när man var liten..

Snart får det bli att sova iaf, så jag kommer upp överhuvudtaget imorgon, hoppas affären har öppet så jag kan få handla mat iaf. Sen ska jag väl kolla lite på nätet efter ngn affär som har några bra saker på mellandagsrea sen :) Så jag får köpt de sakerna jag vill ha, å e dom billigare så blir det bättre ;) hehe

Snart blir det jobba lite också, det ska bli skönt :) e ju för sjutton jobbigt att bara vara hemma, Förut ville jag så gärna vara ledig å så.. men nu när jag väl är det och får/är hemma så kommer jag fram till att jag inte klarar av det, kommer klättra på väggarna tillslut, måste ha något och göra hela tiden verkligen. Bra eller dåligt? inte vet jag.. men ändå.

Kolla denna reklamen :) så sjuuuukt söööt :D Jag vill ha den där lilla söta renen :)

ne nu får det faktiskt bli sängen och sova så jag kommer upp ngn gång under dagen imorgon :)

Ha det så bra alla och god fortsättning <3




GOD JUL =D

God Jul på er allihopa :D

Nu är det julafton.. okej, inte för att det känns så men kollar man på klockan och på almanackan så är det faktiskt julafton nu.. får väl se om jag kommer få ngn julstämmning men det återstår att se, kan inte förstå vart tiden tar vägen egentligen.. var inte längesen det var december 2008 ju :/
Ja och snart sitter vi där.. gamla och gråhåriga och tänker tillbaka på åren som bara svischade förbi hur snabbt som helst och undrar vart alla år har tagit vägen =/

Men nu får jag nog ta och lägga mig innan klockan hinner bli ännu mer, måste ju kunna komma upp imorgon med.. eller idag blir det ju nu, man kan ju inte sova bort hela julaftonen. sen måste jag hinna fixa alla julklappar och skit med, men det får jag väl försöka hinna med :) Men min mor skulle ju komma med bilen till mig idag, vilket inte gick så bra, jag väntade på henne i 4-5 timmar sen ringer hon och säger att hon är hos mormor.. då har redan några affärer stängt, men jag går upp till torget och går in på netto för jag ska ha vissa saker där.. tro fan att de jag ska ha är slut då!!! då kändes allt bara helt meningslöst =/

Har lite för mkt tankar som snurrar runt nu och sånt som vanligt, så jag har kommit fram till att jag ska låta datorn vara ett tag nu :) eller ne kankse inte datorn bokstavligen utan snarare chatten och vissa msner och sånna saker. men är det ngt så finns jag på mobilen om det skulle vara ngt, sen finns de ju facebook eller sånna saker oxå om det skulle vara ngt som jag kan gå in och kolla på emellanåt :) tror det är bäst att göra på detta viset faktist. Iaf för min egen skull..

Ne nu får de ta å bli sängen så jag hinner somna innan jag blir väckt och ska upp igen :)
GOD JUL på er allihop och hoppas ni sover gott <3






home sweet home

Så var man hemma igen, mer förvirrad än någonsin. hatar att hjärtat och hjärnan ska vara i uppror.. ibland vill jag bara kunna bestämma något utan att älta allt bort och fram hela tiden, allt blir så sjukt mkt jobbigare på det viset =/ men jag är jag och det kan jag tyvärr inte ändra hur som helst och hur lätt som helst.

Komma hem från ett snölandskap med minst en decimeter snö till ett landskap med kanske 2-3 cm snö är lite skönt :) men snön förföljer väl mig så de kommer säkert börja snöa snart så att jag knappt kommer kunna komma ut..
Men när man kommer hem, helt slut och glad efter en toppenvecka, öppnar dörren och de åker ut ett berg med post och reklam i hela trappan så man nästan får simma in, inser man att man har en del att göra och gå igenom =P sen kommer man in i hallen tillslut iaf.. och då känner man att det är iskallt i hela lägenheten.. självklart!! jag stängde ju av värmen innan jag åkte.. så nu är det svinkallt i hela lägenheten och jag sitter och huttrar som en liten.. ehm.. jag vet inte vad, men något iaf.
Men mitt i all snö hittade jag ett träd med löv på :O Det är allt lite coolt :)

Känns konstigt att när man kollar ut så ser man hur de ser ut ute, bara för allt är så ljust och vitt nu :O

Sen har jag kommit över räkningen på två händer :) så nu måste man använda 3 händer för att klara av å räkna :) de ni *stolt* Det var/är riktigt coolt iaf :)

Nu gäller det att blicka frammåt och försöka prata med min syster så jag kan få pusta ut från alla förvirringar.. ska hålla mig ifrån fester å sån skit iaf, så nu blir de lugna hemmakvällar för mig framöver :) men de gör inte mig ngt, hellre de än att de blir massa skit, missförstånd, eller andra dumma saker händer.

Snart är det julafton med :O ojojoj.. tiden går riktigt fort, kanske dags att börja köpa julklappar snart då ju :O hmm.. får försöka fixa allt sånt imorgon, men hur de går får vi se (A) höhö


Ne nu ska jag se på tv eller något så jag får ngt annat att tänka på lite, känns som jag kan behöva de :)

Ha det bra <3




Äggboken!!

Tina läste en bok igår för oss om ett ägg :) det var en riktigt bra skriven bok :) Tänkvärd, men tror texten blir lite för avancerad för barn om man ska läsa den för dom, så de e nog en mer ungdomsbok som ser ut som en barnbok ;) höhö

Snart är det julafton med, tiden går fort när man har roligt :) Blir la å försöka ta sig hemmåt imorgon så mor å far kan få julskinkan snart och slipper ha panik med den sen på julaftonen.. inte så lyckat om alla får sitta å vänta på den pga mig =/ Så de får jag se till å låta bli. :P

Känns konstigt att inte ha jobbat på en vecka nu, men samtidigt känns de skönt. Plus jag har ju haft fullt upp hela tiden så de känns inte som att det redan har gått en vecka.. Kommer få bada in i lägenheten sen när jag kommer hem för all post å reklam som har kommit.. men men :P

 


Lyssna på denna låten, framför allt på texten, eller iofs e du känslig eller vart me om ngt ska du nog inte de =/ men ta de med en nypa salt och se de komiska i den :)

Ha de gött =) see ya laters <3

 


Funnybunny =D

Det händer mkt hela tiden :) men det är bara skönt.. iaf nu. Sitter här med Tina å Markus å datornördar oss me varsina datorer :P
De e skönt å komma hemifrån lite och kunna koppla av å få tänka på annat ett tag :) Imorgon ska vi nog träffa Andreas (om han nu vågar ;)) å sen ska vi hemmåt till Tina :) ska få se hennes nya lägenhet och va me henne ett tag :D de ska bli gött :) Mor å far ringer å tjatar värre än vanligt nu bara för att jag inte e hemma.
När jag skulle hit kom jag fram ca 3 timmar för sent, pga att det hade kommit snö på morgonen och alla tåg blev försenade och höll på att krångla tyå hela tiden.. då är man lagom glad sen ;) syrrans tåg är tydligen försenad idag med sa mor när hon ringde å tjatade förut.. men de e väl sånt som händer.

Nu har vi åkt rundtur här, ätit pizza, köpt kortlek, spelat plump, ätit massa annat gott och sett på underworld 2.
Det känns skönt att bara kunna åka iväg utan att behöva bestämma när man ska åka hem igen :) och inte planera typ ngt.. :D Underbart!! fast hade jag vart hemma denna veckan hade jag fått jobba massor plus fått julbord. Och nu känns det konstigt.. det är fredag och jag jobbar inte :O men samtidigt är det skönt. Jobbade i måndags iaf så lite extra cash blir de :) känns skönt att få vara ledig en helg ändå :) inte vart ledig sen jag tog studenten och började jobba typ direkt. men men..

Sen ringde en viss herre lite dygnrak och tjatade skit förut.. men vi bara skrattade åt han även om han tog allt dödsallvarligt xD haha.. Jag å Tina i ett nötskal. Men orka honom när han är full =/ har inga roliga minnen av de..

Ne nu ska jag inte skriva så mkt mer... Men jag har de bra och så iaf :) sen när jag kommer hem har jag ingen aning om än.. men kanske nästa vecka =) men de märker vi.
Pusspuss <3






R.I.P <3 :(

Tom som ett svart mörkt hål som aldrig tar slut, tankarna bara snurrar runt och allt känns så overkligt! Vet varken ut eller in och bara irrar runt :/
De e just så jag känner mig nu.. USCH!! inget är lätt.. men de ska det väl inte vara heller.
Iförrgår var en dag då det mesta bara gick åt he***te.
En polare skulle komma hit, men de sket sig.
De mesta jag gjorde blev fel.
Jag hade lovat att hämta syrran på musikskolan.. vilket jag GLÖMDE.. stackars henne, sitta ute och vänta i 2 timmar.. har så dåligt samvete så det är sjukt :(

Men denna natten, den sista riktiga jag har vart anställd på jobbet :(, har inte vart en dans på rosor heller. Min far ringde mig igårkväll vid kvart i nio och sa att mammas väninna, som även står mig väldigt nära, hade omkommit i en olycka och hennes son ligger på sjukhuset i köpnhamn med allvarliga skador :( så nu har man gått å funderat och tänkt på det hela natten :( Tycker synd om hennes dotter som förlorade sin far för några år sedan, nu sin mor och kanske kommer förlora sin bror.. Hon borde känna sig ensamast i världen :( Livet är fan inte rättvist :(

En kollega som blev ganska allvarligt skadad i en älgolycka, en gammal klasskompis pappa som fått allvarlig cancer och nu detta inom loppet av typ 4 veckor.. de e mitt vanliga oflyt :( Men det är väl något sånt här som måste hända för att man ska uppskatta alla som står en nära och att uppskatta livet :'(
Usch.. vet inte vad jag ska göra :( känner mig helt tom och hjälplös och det är så svårt att fatta..



Såhär står de om det på aftonbladet :( Usch.. nu kommer jag inte va mig själv känner jag :( Har hänt för mkt.. får se om mina planer å allt jag hade planerat å göra kommer kunna genomföras eller vad som nu kommer att hända :( Men det märker vi..

Men en sak som var lite skrämmande var i går morse .. eller kanske var i förrgår när jag kollade på MTV.. det är ju så där man får skicka in sitt namn så står det typ vad ens kärlek heter å lite så.. jag gick runt å städade lite och fixade här hemma.. kollar till lit snabbt på tvn och får se de stå: "Erikas drömkärlek heter Max".. De där va faktiskt rätt skrämmande.. :O men men...

Hoppas plutten loggar in på msn snart så jag får ngn vettig å snacka med och kan tänka på ngt annat :/ men de märker vi.. har itne så mkt mer å skriva nu iaf..
Ha de bäst <3







Shuffle <3

Idag har vart en relativt lugn dag :) Har haft överskotts energi så har tvättat, storstädat, handlat mat och vart jätteduktig. Sen koom Lusen hit så hade vi Sune maraton, men vi hann bara se hälften. ska man se hela alltet så tar det 6 timmar och ska man orka upp dagen efter så.. Men vi får fortsätta en annan dag :) Är orolig och nervös imorgon.. vet att jag inte borde vara det men det är inte så lätt, bryr mig om dig så hoppas det blir så bra som möjligt för dig.. men säg till så fort du vet beslutet.. lova?!

Kollade in shuffle och tycker den dansstilen är riktigt häftig :D Ska ta och lära mig den har jag bestämt :D

Men vi får väl se hur det går med den övningen men jag ska iaf försöka, men det kommer nog inte bli lätt då de inte ser lätt ut, men skam den som ger sig. vi får väl se hur det går framöver med det :)

Förut idag ringde jobbet och undrade om jag ville jobba ett halvpass på söndag kväll/natt.. :D fan va gött, få lite mer pengar innan man är utan jobb helt och hållet. men har några gånger jag ska jobba typ 4 pass fram till den 5:e Januari.. sen är det inga inplanerade så då är jag helt utan jobb. Funderar på å göra sånt man måste ha pengar till nu medan jag har lite kvar.. vem vet hur de blir sen :/ kanske inte kommer ngn stans.. men de märker vi =)

Ne nu ska jag se klart på tv:n å sen sova :)

Natti natt <3




Vart är tiden??

Alltså seriöst :S jag hinner ju ingenting som jag vill längre.. Känner mig helt slut och har fullt upp hela tiden. Datorn har hamnat i skymundan, tyvärr. Men igår när jag åkte till jobbet fick jag iaf igång msnen på min mobil, som inte fungerat på 4 månader :) då blev jag glad =) Nu jobbar jag bara en natt till, sen e jag troligtvis arbetslös :/ Eller kan få jobba på söndagsnatten om det blir att dom kör då, men det får vi inte reda på förrän på Fredag :S Jag gillar inte den här ovissheten.. man kan ju inte planera något i förväg :/

När jag kom hem i morse färgade jag håret xD haha de blev inte alls som jag ville så ska försöka mixtra ihop något annat sen och hoppas det blir bättre :)
Jag funderar på att ha Sune-maraton :) Har ju sunes jul å sunes sommar och det var ett bra tag sen man kollade på dom så tycker det är på tiden, för dom är roliga.. Är det någon som är på så säg bara till :)

HAHA hittade denna låten:

Lyssna och njut ;) hehe ne men den är inte bra men lite rolig :)


Inatt när jag jobbade var jag tydligen ovanligt glad sa en av mina kollegor.. och bara för jag var extra glad så var jag tydligen nyförälskad.. enligt henne. Hon borde inte bli psykolog iaf ;) haha


Men kollegan som krockade med en älg ligger fortfarande nersövd på Sahlgrenska :/ Stackars honom.. :( Sen fick jag reda på att en klasskompis jag hade i tidens pappa ligger på sjukhuset med cancer i njuren eller levern eller vad det nu var :/ Livet e allt bra orättvist ibland..


Jag har kommit fram till att jag inte ska klaga på saker om jag inte gör ngt åt dom.. Tex: Gnälla om att jag inte har städat, för vill jag ha städat så är det väl bara att städa, men städar jag inte så ska jag inte gnälla om att jag har de stökigt, eftersom det är självförvållat.


Eller gnälla om vikten eller något sånt. För vill jag bli mer tränad och gå ner så får jag väl börja träna.. inte bara sitta och gnälla om det... Okej, inte för att jag gör det, men jag kom fram till att inte ens börja gnälla om ngt :P


Ne nu ska jag fixa en Header så de blir gjort ngn gång :)

See ya <3




Tro det eller ej..

Tro det eller ej.. men jag lever faktiskt.
Är helt slut efter att vart barnvakt en vecka, upp tidigt, isäng sent, skjutsa hit och dit, laga mat, hjälpa med läxor, ta hand om katten, plus jobba och hjälpa mormor och morfar.. var skönt att få komma hem till mig i måndagskväll då mina föräldrar kom hem igen :)
Trodde jag skulle få vila upp mig denna veckan, men inte då... I Tisdags när jag skulle sova och vila upp mig ringde jobbet så då fick jag jobba :) okej övertidspengar säger man inte nej till men ändå. Sen slutade jag vid 00.00 på natten, hem å se på tv. somnade vid 3. Sen ringde mamma och väckte mig tio i sex i morse.. så då var det upp och gå ut och tjata med henne och pappa. Sen kunde ju inte jag somna om.

Har gått till Coop idag och runt lite, badat och pysslat lite. Sen har jag hunnit starta datorn idag :D det är lite coolt.
Men ack så trött man är nu. Imorgon ska jag upp tidigt och hem till en jobbarkompis på ngt möte eller vare nu var. han ville inte säga för mkt så jag fick inte så mkt info, men den lilla jag fick gjorde mig riktigt nyfiken. Sen får jag jobba imorgon med så då blir det en lång dag, sen ska jag orka jobba på fredag med så kommer få vila ut sen efter Lucia då jag är utan jobb =/ kommer nog inte vara så akktiv på datorn fram tills dess.. men det får jag leva med :) Men har vissa saker jag måste hinna fixa, så det får jag göra snart..

Hittade en ganska go låt med black eyed peas:

Ne nu får de allt bli att sova. Natti natt <3


 

 


RSS 2.0