Mkt snööö

Alltså shit vad det bara ska snöa.. Det har ju snöat dygnet runt i en vecka nu, man tycker ju att det borde ta slut någon gång faktiskt, men det verkar inte riktigt som att det gör det, eller som att det kommer att göra det heller för den delen.. Men vi får väl se. Var på fest igår, Larsson hade 20-års fest, kom dit rätt sent för att jag höll på att försöka med att skotta fram bilen i över 1,5 timme -.- Men tillslut fick vi loss den och kom iväg iaf. Det var kul att träffa alla igen, blir ju inte så ofta nu för tiden, tyvärr! Men det var iaf en lyckad kväll!!

Det känns tråkigt nu för tiden att bara vara hemma, har inte så mycket att göra, och det jag gör är ändå bara att sitta vid datorn :/ visst jag får en hel del fixat här på den, men samtidigt gör jag ju inget annat. Mer än går ut med hunden några gånger å gör mat å sånt, men sen blir det datorn. Det är bra från att gå från att typ inte sitta ngt vid den, till att sitta vid den typ hela tiden. Men men...

Ne nu ska jag ut med Axl en sista gång, sen ska jag sova!
God natt och sov gott!








25/11 2010

Uscha, jag har verkligen börjat att slappa till mig allt för mkt.. -.- det är inte direkt så bra!
Men det blir väl så när man inte har ngt jobb, men imorgon ska jag iaf till AF så då har jag ju lite å göra under morgondagen. Sen har jag börjat spela ngt spel på FB så då har jag blivit lite "beroende" av det (A) Så då har jag typ bara suttit vid datorn.. men iofs så har jag ju fått lite gjort vid datorn också =) det är ju alltid bra, men ändå.
Baaaah.. jag vill vara liten igen å inte ha så mkt å göra så jag kan göra vad jag vill, när jag vill och inte behöva oroa mig om framtiden.. men den tiden har vart och kommer inte igen, hur fan ska man tjäna pengar i den här världen om man vill bli rik egentligen, jobbar man på ett vanligt sätt så tar det tid att spara pengar till det.. men men, man får väl ta en dag i taget som man brukar säga..

Borde väl egentligen sova nu.. ska ju orka upp imorgonbitti, men jag å killen har iaf sovmorgon en stund, vet inte riktigt vilken tid vi ska masa oss upp. Men det återstår å se :)

Men ha det så bra allihops <3






helgen..

Denna helgen blir väl lika kul som de flesta :P Idag har vi bara tagit det lugnt, kanske lite för lugnt tycker jag :P men men man kan ju inte göra allt.. Men vissa saker måste jag få göra snart...
Jag ska:
*Ringa ComHem
*Fixa ena bilen
*Röja ut förrådet
*Fixa massa saker på datorn
*Söka jobb
.... jag orkar inte ens skriva allt.

Men jag har iaf fått det julpyntat och fint i lägenheten nu :) vilket är mysigt.. sen har jag putsat upp mina sadlar så nu är det bara att sälja 2 av dom, den tredje ska jag behålla. Så den får krypa ner i förrådet.
Imorgon har min ena kusin kalas.. men jag har verkligen ingen aning om vad man kan ge honom.. vad önskar sig en pojke på typ 14-15 år? vill ju inte ge massa tråkiga saker till honom, men hittar jag inget så får det väl bli någon peng till honom eller något liknande.. vi får väl se. Kalaset börjar rätt tidigt så det blir väl att gå ut en liten runda med lillvovven å sen krypa ner i sängen å soooova :P det är härligt att få sova bredvid pojken man älskar mest varje natt :) Jag är en lyckligt lottad flicka! det sista man ser innan man somnar och det första man ser när man vaknar :)
Jag svävar runt på 2 rosa moln <3
Hepp ha det nu så bra!






Toppenhelg!!

Testade att köra en Volvo v60 på Bilia i lördags.. å fy fan vad den gick :) e ju fan en bil som går av sig själv nästan, å vilket drag det var i den, där kan man snacka om Turbo :D det var kul iaf :D

Sen kom babys family och hälsade på :) vi skulle upp på ett av bergen och kolla hade han bestämt, vi åkte mot det. Helt plötsligt får han och hans broder för sig att dom ska klättra upp för berget där det är en långt brant sluttning, nästan 90 grader brant.. dom hade fått krypa på alla fyra upp den biten :P vi andra var smarta nog att ta bilarna upp. När vi kom upp och ut ur bilarna började det regna rätt bra, och blåsa rejält med. Vi plaskade genom all slask och ställde oss under taket. Funderade över hur sjutton pojkarna skulle se ut när dom kom upp.. Trodde dom skulle ångra sig. Ringde för att höra hur det gick, svarade en anfådd pojke och sa att dom nästan var uppe men att han inte kunde prata för han var tvungen att krypa och hålla i sig för det var så brant... vi hade redan hunnit bli genomblöta under den lilla stunden vi var ute så vi skyndade oss till bilarna igen och åkte mot stället där dom skulle komma upp, efter en liten stund dyket det upp 2 silhuetter längre bort :P Dom var genomblöta efter att klättrat upp där i slask, snö, lera och hällregn... men dom såg det bara som en bravur xD Tokisar e dom iaf

Sen åkte vi hem och bytte strumpor, torkade, spelade Band Hero och tog det lugnt. Vid 16 åkte vi hem till min familj så dom skulle få träffa varann.. så var vi där ett bra tag innan vi åkte hem igen och dom gick på toan å åkte neråt till sig igen..

Igår/idag vad man nu vill säga åkte vi ut till huset där mammas vännina och hennes son bodde innan dom omkom.. Vi skulle röja ut massa saker och städa lite, för det var någon gubbe som skulle hyra huset. Vi jobbade på rätt bra, även fast det var lite jobbiga barn överallt där dom inte skulle vara. Sen åkte vi hem och jag ägnade mig åt att putsa sadlar, tills jag upptäckte att mitt läderfett inte var här, så då for jag hem till mor å far för att leta upp det. Blev kvar lite extra å mamma trodde klockan var halv 9 vid klockan 7 -.- hon hade ingen tidsuppfattning alls :/  Sen kom jag hem och smörjde in sadlarna.
Baby gick å la sig sedan och jag blev sittande framför hans dator :P i några timmar för mkt.. men han ska upp vid 7.30 imorgon så då är det bästa han sover, men han hade svårt att somna iaf.. Jag ska väl ta det lugnt å vila upp mig imorgon... kanske åka å hjälpa till lite mer med huset.. vi får väl se.

Nu ska jag bara tjata färdigt med en idiot som verkligen inte fattar något, sen ska jag krypa ner bredvid min snarkis :P Ha det så bra allihopa! Natti natt!







Händer inte så mkt längre :P

Uscha, jobbade idag. Själva jobbandet i sig var väl inte uscha, men det var snarare att gå upp 3.30 för att sedan åka 4.00 å sedan börja 5.00 som var jobbigt å sen att jag inte kunde sova så mkt på natten för jag har vänt på dygnet efter att jag fick jobba en natt -.- så det var lite irriterande, sen att man ska lyfta massa tunga block som väger 20-25 kg/styck hela dagen tär på rygg å handleder å lite så.. Men annars gick det bra :)

Axl har itne mått så bra de senaste dagarna, han har spytt å haft diarré så han har fått vara utan mat nu något dygn för å se om det går över. Han verkar pigg å glad annars. Så jag hoppas att han inte spyr något idag, för då ska han få kvällsmat ikväll iaf, så får vi se om det kommer upp eller om han är bättre nu. Vi var ute och fotade lite förut, sen redigerade jag bilder och trixade lite med Photoshop. Man lär sig alltid ngt nytt bland alla tusentals finesser iaf :) det är ju alltid ngt :D Vill vara as bra på det, men det tar väl tid att lära sig, gäller å ha tiden å tålamodet, tyvärr är jag ju sådan att jag vill att saker ska hända och ske nu på en gång, men det fungerar ju inte riktigt så, dessvärre!

Denna bilden tog jag å sen redigerade, en av många men denna blev roligast :P

Har köpt ny bil med, eller ah, ny å ny men en till en -98:a så den är inte så ny, men för mig är den ny. Får se hur länge den fungerar så ;) Haha ne men den ska nog fungera, så nu får min ögonsten vila i vinter :) det mår hon bara bra av, bli ompysslad och vara inne i värmen i lugn och ro :)

Ne nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer :) men ni får ha det så bra allihopa!






RSS 2.0