Säger farväl till Blogg.se

Japp då har jag fattat ett beslut! Jag lämnar mina bloggar här på Blogg.se. Dom får vara kvar men kommer inte skriva mer i dom, fast det gör jag ju knappt ändå ;) Sen tänkte jag slå ihop dom jag har istället för att ha 2 olika jag skriver i, vilket gör det lite krångligt. Men jag orkar inte gå in via datorn och krångla varje gång man ska blogga så jag övergår till wordpress istället då den finns som en app till Iphone/Ipad/ipad, vilket gör så att det känns i hjärtat mitt att jag kommer kunna vara mer aktiv via den.  Jag kanske återupptar denna bloggen om/när Blogg.se skapar en app så man slipper hålla på och krånga med dator och att gå in via en vanlig webläsare.
Men ni kan läsa det jag skriver inne på wordpress istället, så helt off från bloggandet blir jag inte, tycker bara det är synd att jag är så inaktiv på denna bloggen då jag har behov av att skriva och vissa vill läsa och se vad som händer. Så känns som detta är den bästa lösningen :)

Men ha det så bra så ses vi inne på den nya bloggen! För att komma dit klicka
HÄR!






Haha :P

Haha så bra klipp xD Bra att ringa in och vilja vara anonym men ändå säga sitt namn ;) haha



Och här kommer fortsättningen ;)



Och helt plötsligt så var han inte så anonym längre ;)

Var på bilträff i helgen så får väl ta och redigera dom bilderna och lägga upp dom med så småningom. Fick panik att få igång min pärla då volvon blev för nervös under besiktningen i Fredags och spräckte bromsslangen :/ mindre bra.. Men men, bärgade upp den till en verkstad i måndags för att jag fick en tid där på tisdag nästa vecka, men idag ringde dom å sa att dom kunde ta den innan så jag drog dit med nyckeln, bad att dom skulle kolla högra strålkastaren med, så får hoppas på att dom gör det. Annars ska jag till bildemonteringen i slutet av veckan då dom höll på att plocka isär en s40 så jag kunde ta dens strålkastare till min v40 isf :)
Awesom!! Men det var gött å få igång pärlan igen å få köra henne, visste inte att man kunde längta så mycket efter att få köra en bil å sen verkligen ÄLSKA att köra en bil så mycket =D Men jag är glad! å idag har jag vart väldigt effektiv så jag känner mig duktig!
Nu blir det Tv med bejbi å bäbis =)

Ha det bra!!





Long time no see

ojoj :o kikade in här och kom på att jag inte har uppdaterat min blogg på hur länge som helst.. Jag får helt enkelt be om ursäkt :P Just nu har jag jäääävligt ont i ryggen :/ sjukgymnasten tror att det är ett liggament eller en disk som bråkar.. inte kul alls. Har haft det i 2 månader snart och inte blir det bättre heller :/ Men man får väl vänta och se och göra de övningar jag ska å hoppas på att det kanske snart ska gå över..

Annars är det väl kaos som vanligt ;) saker hit å saker dit, folk som krånglar hit å krånglar dit.. Vissa verkar inte fatta att dom förstör istället för att göra någon nytta. Men säger bara att dom gör bara så det blir bättre, pffft!!! Ser dom inte det när folk sticker å skiter i å komma tillbaka att det inte är ngn nytta dom gör eller?? Tydligen inte! Jag blir så trött på det, får väl slita mig loss å gå min egna väg så småningom, men då ska man ju ha pengar å kunna kosta på det med, men det kommer väl det med när tiden för det är inne. :P Fick iaf ett brev på posten idag att jag är erbjuden ett sommarjobb, men jag vetisjutton om jag vill ha det jobbet.. Men klart, bättre det än inget.. Sen att dom ska ha besked innan den 8:e April gör ju inte saken bättre heller.. då har man ju ingen chans att ta reda på hur det går på de andra jobben man har sökt till ju :/ Får väl ringa runt och fråga sen på måndag..

Det är ju första April idag, har ni blivit lurade? :) Far min försökte lura mig, men jag gick inte på det *stolt* =D
Det var skönt att få skriva av sig lite nu, bara blogg.se skaffar en App så man kan blogga via telefoner å sådant så kommer iaf jag bli mer aktiv kan jag ju säga, men tills dess ska jag iaf försöka att blogga lite oftare än en gång i halvåret iaf ;) okej nu är det inte riktigt så sällan, men det känns så :P

Ha det så bra allihopa!! :)






RSS 2.0