Myspys

Jahaja.. nu är det Lördagkväll. Melodifestivalskiten är slut å jag är mätt å belåten å är med min gris.. så nu känns det bra :)

Det som känns mindre bra är att min dator måste formateras om innan 00.00 i natt så jag måste hinna tömma den och spara allt jag vill ha, bränna ut version 7 (som verklgien inte vill fungera) men det måste det göra snart. Har iaf sparat alla viktiga länkar nu =) så det är alltid ngt :P


Vill ha fika snart med (A) hehe

Jag tog massa kort på Sis å Grisen i Torsdags vilket var kul å vissa bilder blev riktigt, riktigt bra =) sånt är kul.


Nu måste jag fixa klart så jag kommer i säng i dag, ska ju upp å jobba i morgon. =) men ni kan kolla på denna videon så länge, eller iaf lyssna på låten =)

Natti natt på er sen när ni ska snussa <3





ujuj!

Jahaja.. vad ska man säga?! Känner mig helt slut å orkeslös =/ Va ju för sjutton sjuk för 2 veckro sen. Men i natt när jag jobbade så kom skiten tillbaka. men har bestämt mig för att jag inte ska jobba i veckan nu utan mer vila å ta det lugnt så jag kan bli 100% frisk. Sen ska jag väl jobba på fredag igen, så hoppas verkligen jag blivit frisk tills dess. kan ju inte vara sjuk hur mkt som helst, eller?

Men iaf, i helgen när jag jobbade gick det inte alls så bra, maskinerna bråkade både i fram å i bak =/ rätt soft för oss, men ledningen lär väl inte bli så glada över att det inte blev mkt gjort. Men det roliga var att Samson ringde mig förut å undrade vad som hade hänt å hur det hade gått i helgen å undrade hur det var å lite så (A) Så nu är jag på bra humör, trots att jag mår skit. Men att han ringer just mig av alla piggade faktiskt upp en del. Men nästa helg ska han vara med oss på helgen, Tack å lov =) så då kan det nog bli en hel del kört iaf, han var inte så överlycklig att inte Linda hade ringt han när det krånglade så, å sen var han inte så glad att tågen från Linköping var inställda så han inte kunde komma till jobbet idag, men är det snökaos så är det inte så lätt å ta sig ngn stans :P

När jag körde hem från jobbet i lördags så var det riktigt hemskt. Klarar man köra 3 mil i det vädret så klarar man fan köra JÄMT! man såg max ½ meter framför sig för det yrde, blåste å snöade så. Sen var det motsatta körfältet helt igensnöat, så helt plötslig ut all snö så var det en bil precis framför en på ens egen körbana. Parkerade iaf ute på gatan. Tänket att det inte ens är lönt att köra in på gården, för där lär det ju vara igensnöat om ngt. å det var det. flyttade på bilen senare på dagen sen. å hjälpte en kille att skotta parkeringen å putta loss hans bil. Det var kallt å jobbigt, men när vi var klara å jag kom upp till mig så typ 15 min senare kom en traktor å plogade -.- lagom kul.

Idag kom hyresvärdarna å ringde på dörren. när jag öppnade invirad i en filt å halvnaken så ångrade dom sig, dom ville kommit in å kollat hur köket såg ut nu när dom ändrat om rör å skit där så dom kunde beställa nya delar. men dom sa att det syntes på mig att jag inte mådde så bra, utan dom skulle ringa en annan dag ist å komma då :P höhö

Hungrig är jag med, inte ätit på typ hela dagen, å rasten vi skulle ha i natt vid 1.30 fick vi 4.30 =/ så då var man lagom hungrig. men har verkligen inte ngn ork nu å laga någon mat :( får väl se om Grisen kan fixa ngt sen när han kommer hem vid 21.30 =/ Men men, inte så lång tid kvar.

Märks att jag inte skrivit här på länge :P blir en hel del jag skriver när jag väl skriver sen. Men men, detta är mer tänkt som ett ställa å skriva av allt så jag kan kolla tillbaka på det sen och läsa och skriva av mig lite så jag slipper ha allt flänga runt i huvudet.
Tinisen min kanske kommer en sväng nästa vecka med :) då MÅSTE jag vara frisk :D Läääängtar <3<3
Men känns lite trist att jag inte kunde följa me Tottisen på Tokio Hotel :/ hon hade ngt VIP eller vare nu var. men men, får väl se om det kommer ngn annan chans.

Sen ska syrran min tävla i konståkning på Lördag :D så det MÅSTE jag se :) Kommer bli sjukt kul att få kolla på .. wiiiie lääängtar :)

Ne nu ska jag börja tömma min dator, tredje gången gillt. Sen får det bli att formatera om den snart, innan beta versionen går ut, vem vet vad som kan hända då. tar hellre det säkra före det osäkra.
Ha det så bra så ska jag försöka bli frisk snart <3






Helvete dårå

Fy fan va jag är arg idag.. inte vart såhär jävla arg på hur länge som helst!! jävla skit helvete!!
Baaaah jag blir galen, Vissa kan verkligen inte förstå och acceptera det man säger till dom, är det såhär resten av mitt liv kommer se ut? isf, nej tack! Orkar verkligen inte ett sånt helvete... kan man inte få lite lugnt å ro. Tackar vet jag jobbet, där kan man få jobba för sig själv å få en egen stund att tänka å filosofera i lugn å ro.
Jobbar så mkt jag kan hela tiden, men det finns ju anledningar till det. Jobbat 6 dagar i veckan i 4 veckor i rad nu :) så det känns gött. nu börjar nattskiftsjobbet på helgerna igen :) får väl se hur länge dom håller på.

Nu tycker jag snön ska försvinna så det kan bli sommar. orkar verkligen inte med att skrapa rutor, köra fast, parkera å sen när man ska åka någon stans så slirar bara bilen. Hur jobbigt som helst. Sen när det kommer snöstormar så man kan köra max 50 på vissa ställen på vägen så är det ju lagom kul å köra hem 3 mil mitt i natten när man är döds trött :/ å de snöar å vägen yr igen, man kör fast å ja.. säger bara USCH!

Händer för mkt å jag jobbar för mkt nu för att ha tid att sitta vid datorn å uppdatera, tyvärr. men det kommer väl kanske så småningom :) vi får väl se. men den som väntar på ngt gott, väntar aldrig för länge.. eller var det alltid ;) höhö..

Snart får det bli att formatera om denna lilla bebisen också innan betaskiten går ut, vågar inte ens tänka på vad som kan hända då..
Sen ska köksgolvet ut imorgon med.. lagom kul sådär.. dom är helt hopplösa dom där hyresvärdarna, ändrar allt å planerar om hela tiden.. Dom gör det bara besvärligt för mig. först ska köksgolvet bilas upp på torsdagen, sen skulle det bli på fredagen å nu ska det bli imorgon :s sovit hos mor å far å kommit å gått där å stört dom för att jag trott att dom skulle greja i köket här.. jävla stolpskott..!!

Känner att jag är positiv till allt idag å på vääääääldigt bra humör.. eller inte. Men men... man kan ju inte alltid vara glad, iaf itne om andra får en på dåligt humör.

Ha det bäst så höres vi framöver <3





RSS 2.0