Ibland ska man väl ha tur.. eller hur?! =)

Jahaja :D Ibland ska man ha tur, men det är verkligen bara ibland.. :P Spelade ngt spel på Facebook som Marabou hade där.. man kunde vinna DJ-HERO. Jag spelade det för att det var kul, men skickade in varje gång och lämnade ngn motivering på vrf polkachockladen var god. Nu någon månad senare fick jag ett brev från dom där det stod att jag hade skrivit den bästa motiveringen så jag har vunnit ett DJ-HERO :D tänk vilken tur man ska ha ibland, nackdelen är bara att jag inte vet vilken av alla motiveringar det var som var bra dock, men men.. jag vann ju iaf :)

Ikväll blir det nog en lugn kväll tror jag, och imorgon blir det nog ner till E-B för att fixa flyttstädningen och lite sånt :) sen blir det gött när det är klart och man kan tänka på något annat, å då måste vi verkligen börja söka jobb som blådårar.. å den där A-kassan är ju så dryg så jag vet inte vad :/ men men, vad ska man göra?! Ringa och tjata å tjata å tjata på dom är lite jobbigt det med, å då kanske det tar ännu längre tid, just för att man tjatar på dom .. eller jag vet inte jag.

Nu har jag en galen kille som "oink oink"ar mig :S han är lite speciell den där kan man ju säga :P men jag älskar han ändå :P

Ha de så bra allesammans.. Tjohopp!!






RSS 2.0