wiiie!!

Nu e jag riktigt glad! =D
Fast imorse blev jag inte så glad när min mor kom inklampande med massa barn i mitt rum IGEN!! Hallå mamma, jag försöker sova här i lugn å ro!! Okej?!
Nej då.. de bryr sig inte hon om för "barnen vill hälsa på mig" heter de då.. jag blir galen på henne. Men sen gick dom iaf å hämtade posten å då hade jag fått brev (A) Jag ääälskar å få brev :D okej, det var en räkning med förfallodatum 30/9 -09 hur ofta händer det att man får räkningen samma dag som den ska vara betald?? Jaja, bara å betala den sen när mor min kommer hem igen å jag tjatat lite med henne :)

Inatt var de lite roligt då jag å goseponnyn gjorde upp en lista på ställen vi skulle ha sex på innan vi dör xD haha, va alla möjliga konstiga förslag :P Den som blir klar med listan först vinner, pris e dock inte bestämt. När vi försökte ragga medhjälpare så var de vääldigt Få personer som tog oss seriöst :/ hmm... Jaja, bara å leta vidare ;) haha

Ne nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag ringa Jens och sen Väcka Hampus som bara sover å sover. Han lovade å köpa nötter till mig idag å de får han ju inte missa (A) sen ska jag försöka dra me han till Gbg så jag får min efterlängtade parfym snart.. å de e tråkigt å åka själv. Men de får inte han veta förrän senare ;) Ssch!! haha

Hepp nu blir de Duschen sen Telefonen å Äta pizza ! =)
See ya Laters <3

Få mer besökare?!

Har du en egen blogg och vill ha mer besökare till den? Klicka då HÄR (länken öppnas i ett nytt fönster) Följ instruktionerna som tar några minuter men är helt GRATIS =) du behöver kolla på 6 stycken andra bloggar, en minut på vardera blogg, sen får du en kod som du ska skriva i. Sen när du skrivit i alla 6 koder och din mail mm, så visas din blogg för andra :) Ta chansen och få mer besökare :)


Hmm

Nu sitter jag å e inne på msn, kollar på lite sidor på internet och kollar efter billiga å bra systemkameror . Har kommit fram till att dom är rätt dyra trots att dom e billigare.. vill så gärna ha en men måste samtidigt spara pengar :/ så det går inte ihop... men men får väl vänta lite så får vi se om jag blir rik snart så jag kan köpa en jävla kamera xD haha.. har rätt mkt på min önskelista (A) men men, de kommer väl så småningom.

Idag har jag vart riktigt duktig å städat hela huset :) ovanligt snabbt för att vara jag, tog bara en dag wiiie! hade räknat med att det skulle ta morgondagen med. men så vart det inte, Gött för då e jag helt ledig imorgon! Funderar på om man kanske ska dra till gbg å köpa parfymen jag så sjukt gärna vill ha.. av märket Neotantric och doftar helt underbart, den har en mystisk doft som är svår att motstå :)

Får väl se om jag får med ngn.. men innan jag gör ngt annat måste jag kolla posten imorgon. Får jag inte brevet jag veeeerkligen hoppas kommer imorgon är det riktigt illa och då vet jag inte vad jag gör :/ vågar inte ens tänka tanken på att det inte kommer. men kommer det inte får jag väl ta å ringa J å höra hur det ligger till.. om de blir till att fira eller sura sen återstår å se. Men jag hoppas på det bästa :)

Bilden jag gjorde till Hemsidan igår blev visst bättre än jag trodde :) dom var tydligen jättenöjda med hela sidan, så det är ju bra :) Vi är ett bra Team du å jag :) nu är det väl storsatsning som gäller och mer fixande å trixande med bilder å saker.. håller på å fixa en hemsida åt far min me så nu har jag veeerkligen många saker på G . Men de e Awesome ! sen ska jag väl försöka va lite kreativ åt de andra påbörjande projekten. sen ska jag fixa en sida med bilder jag har tagit å fixat :) men en sak i taget så den kommer senare. nu har jag iaf fått hjälp me å få texten synlig :) TACK <3 Vi hjälper varann, e väl så syskon gör ?! Bror<3

Hepp nu blir de å lära sig lite mer programm å skit :)
Simma lugnt <3

Måndag!! :D

Haha.. jag verkligen Älskar Måndagar :D då har man en hel vecka typ ledig å se fram emot <3 Underbart!
Jobbat hela natten, Blev sur å pissed redan igår kväll så funderade på hur jag skulle klara av hela natten, men de gick :) Tur man har roliga arbetskollegor som springer runt å ska kramas, gör sopsäckar till en boll å kastar runt xD haha.. Men de bästa är verkligen när T gör fel hela tiden , haha han lär sig inte av sina misstag heller .. Kan inte låta bli å skratta när allt kör ihop sig för han (A) Han förgyllde natten tillsammans med C som har magiska fingrar, Roboten hade verkligen ngt emot mig men inte honom. Fick iaf en kram för att inte deppa ihop helt haha ;P
Skickade sms inatt vid 3 för å se om ngn var vaken :) skickade "Hej hej :D" ngn minut senare fick jag detta svaret:
"Men för helvete! Jag var ju på väg att somna xD skola om 7H :( Eller egentligen 5 Men jag tar en välförtjänt sovmorgon :) Börjar du jobba nu?"
Fy fasiken va jag skrattade när jag fick de smset xD HAHA de livade upp mig! Sen var jag på bra humör resten av natten :)
Någon har även varit väldigt rolig på mitt jobb.. Eller tror sig vara rolig och gjort om en skylt med "rökning förbjuden" Till:



Idag la jag mig å sov när jag kom hem. vaknade typ vid 2 å då hade en viss herre försökt väcka mig med sms.. xD Kan säga att de va han den positiva som messade mig under natten ;) Haha.. :D Alltid lika rolig :)
När jag vaknade så gick jag upp å åt mat å tjötade lite me mamma, gick å hämtade posten. När syrran kom hem så åkte vi till stallet och gick runt där å kollade å Hittade Min andra syrrans Älskling , Arthur var där :D då blev vi glada. Men han va inte sitt gamla jag utan mkt surigare nu för tiden. men de va ändå kul å få se han :)


medan Syrran longerade så åkte jag till Jysk å kollade lite å handlade trasor :P "vuxenvarning" sen drog jag till stationen. Varf ska de alltid va massa bilar där när jag ska dit?! JOBBIGT.. Men men sånt som de e .
Tillbaka till stallet, tjöta lite me folket där å sen hemåt, mötte pappa på hemvägen. åt kvällsmat å nu sitter jag här å roar mig :P

Jag blev faktiskt väldigt förvånad i morse när jag fick ett gomorgon sms av M.. de hade jag inte förväntat mig.. men men, inget slutar å förvåna mig nu för tiden.

Nu är det verkligen höst med :/ Var ute en annan dag och massa löv börjar ju bli röd/gula nu :/

Måste till Gbg ngn dag å spendera lite pengar på Parfymen jag velat ha i några månader nuuu... Måååste ha <3
Hepp nu ska jag kila vidare  :) Ha de så bra <3

God Middag!

Nu har jag vart vaken i 1½ timme och håller på å lagar kyckling å ris till middag :) Jag skulle ju sova tidigt igår hade jag planerat.. men de gick ju som de gick, Inget blir ngnsin som man tänkt sig. men de var de la värt, har iaf fått en hel del saker utredda nu så de känns lite lättare inombords. Men jag e trött som en jag vet inte vad. Hur sjutton ska jag orka jobba hela natten :/ jaja de måste gå.
Min mamma e lite speciell.. varje gång jag frågar om jag får ta bilen till jobbet tycker hon jag ska ta bussen. men alla de gånger jag planerar att ta bussen och inte orkar tjata om bilen kommer hon och säger "Du kanske kan ta bilen ändå" haha =D de e ju bra för mig men lite komiskt. Funderar på å ta en liten powernap innan jag åker å jobbar för va såhär trött redan innan man börjat jobbet e fan ingen hit.

Hepp nu ska jag upp till mina kycklingar igen å fixa klart å sen blir de MAAT =D
See ya laters (imorgon) <3

Begravning

Nu har jag bestämt vad jag ska ha för Kista på min Begravning.. Först tänkte jag att jag ville ha en svartmålad med rosa hjärtan som mina nära å kära skulle få måla var sitt.. men sen hittade jag den snyggaste :) En Rosa!


visst är den snygg :) Så den vill jag ha och sen vill jag att Gabriellas sång med Helene Sjöholm ska spelas :) Sen ska det inte vara massa folk som bara snyftar utan de ska va de allra närmsta och de ska tänka på de roliga stunderna och bakåt och inte frammåt.
Lika bra att börja planera redan nu, man vet aldrig när ngt händer har jag lagt märke till. Vill man ha det på ngt sätt så är det lika bra att folk får reda på det, för annars blir det inte som man vill.

Jag å lillsyrran har vart hos morföräldrarna och städat nu så ska snart göra kvällsmat sen blir de nog sängen tidigt idag då jag inte sovit mkt de senaste dygnen, Medan Pojkarna å resten är ute å har det roligt. men men :) Thats life!

Min morfar är rolig. Denna konversationen är från när jag ringde:
- Hallå?!
- Hej du, de e xxxxx
- Jaha, då har du kommit i rätt hål (linje)
- Haha va bra, vad gör ni då?
- Äh ho kokar kaffe så vi får väl se om det blir ngt
- Jaså? går det inte bra?
- Nae de vet jag inte, är du kaffesugen?
- Haha netack, jag klarar mig utan. Men tänkte komma och städa
- Aha.. du får prata me Tanta
*räcker över luren till mormor*

Haha min morfar e fan för härlig :) man har aldrig en tråkig stund med honom, han skämtar å busar hela tiden :) Jävla tur han överlevde de där jävla sjukhuset. Annars hade dom fått med mig å göra.. Ingen dödar min morfar ostraffat!!!!

Ne nu ska jag kila upp och försöka få iväg mina föräldrar som ska ut på stan en kvart lovade pappa, men eftersom de e Konstnatt eller vad det heter nu i helgen så kommer det ta mkt mer än en kvart :P men bäst pappa inte får veta ngt ;) orkar inte ha dom hemma så :)
Nu kilar jag å gör kvällsmat!
Hare bra :) <3

Vaken :)

Jahapp då e man vaken igen efter ca 4 timmars sömn :P TACK JIM för att du väckte mig =D
Sen  förstår jag mig inte på min mobil, pratar man i den så borde den inte sätta på ett larm som ska pipa rakt i örat på en :S usch.. men men :) bättre än ingen å jag älskar faktiskt min mobil :) <33

Hepp om man skulle gå upp nu å äta lite sen duscha och sen åka till sina kära morföräldrar och städa lite :)
Lycka till på Basketprovet pöjk lille :) men du ska inte klara det, Remember?? för jag ska ju köpa en basker till dig ist :) visst vore de mkt mkt roligare ? :) å snart åker syster yster till Frankrike =/ jag hatar å jobba helg för då hinner jag typ aldrig träffa dig :( <3

Inget blir som man tänkt sig eller planerat =/ funderar på å skita i allt nu, orkar inte med en hjärna som är full av massa uppror, jag kommer ju bli psykiskt störd om det ska fortsätta såhär xD hjälper inte att folk i min omgivning drar sig undan och inte finns där å stöttar en heller, sen att dom har världens beslutsångest på det är bara ännu värre.. egentligen borde jag följa med Pojkarna ut ikv bara för att få ha kul och tänka på annat.. men de e inte lätt å få ihop när man e så jädra trött som man är och har lovat massa saker man måste göra, varav man måste upp nu för å hinna med. Jag kommer bli utbränd.. Den som söker en hemmafru som e psykiskt störd sen i framtiden, Here I'm ;) Hahah

Ne nu ska jag kila vidare, men de va kul å få prata igen med dig Bimsi :) va fan inte igår!!
Pösshejs <3

Trööött!!

Jaha, nu e man hemma igen efter ännu en natt av jobb. Ska nog snart sova men kan behöva komma upp idag med då jag ska åka å hjälpa min kära mormor å morfar :)
Men usch vad jag e trött.. Natten mellan Tors-Fredag la jag mig relativt tidigt, ca 00.00, men låg vaken i sängen och vred å vände på mig fram till 2 eller ngt, Min hjärna var full me tankar å jag var nervös och orolig å då e de helt omöjligt för mig att sova :/ Tillslut kom jag på att jag hade en gammal skiva med ljud från havet och delfiner som jag rotade fram och satte på, sen gick det att sova efter ca 10 min iaf.
På morgonen på Fredagen vaknade jag vid kvart i 10. Blev sur för att jag redan var vaken då jag vet att jag Måååste sova längre, skulle upp 11 så skulle iaf sova tills dess.. men Icke då jag var klarvaken, Sen åkte jag till stan och fixade lite ärenden, Åkte till Tippen och polisen. Kom hem, åt, packade mat och sånt å sen bar det av till jobbet, jobba hela natten och komma hem nu vid 07.30. Nu känner man av hur lite sömn man fått =/ Min "morgonpigga" familj ligger å sover allihopa, fast mamma ligger och hostar  :P

Ne nu får jag ta å lägga mig, men ngn som har mitt nummer kan ju ringa å väcka mig vid 13.00 så vore det jättegulligt (A) Sen händer det lite saker i veckan som kommer som jag lääängtar så sjukt mkt efter :) Men det får ni inte reda på än ;) den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge ;) haha

Hepp, God natt elller God morgon :P vilket de nu är man ska säga i min sits ;) Vi hörs senare för nu ska jag plocka ur sängen och sedan sova :)
Pösshej<3

Dagen

Idag har jag tränat IGEN :D tro det eller ej men det stämmer faktiskt, vet inte vad det tagit åt mig, men har väl fattat att man inte bara kan sitta still hela dagarna, så idag har jag kört 1 timmes träning till en av mina träningsdvd:er :) jättebra faktiskt, men ack så jobbig. Sen har jag kört syrran till hennes spelning, handlat mat till familjen för över 1000 kronor så nu vet jag vart mina pengar tar vägen ;) haha sen har jag investerat i ett rosa moppset :) Underbart! kunde inte låta bli att köpa det när jag såg det , hihi jag i ett nötskal :P

Okej, lyset e inte så bra på detta kortet men man ser ju lite, de e huvudsaken :) Färgen e bättre IRL.



Usch, inatt hade jag världens konstigaste dröm. Drömde att vi var på en vulkanö eller ngt med massa monster som jagade oss. sen sprängdes ön helt plötsligt och monstrena dog, vi som var på ön överlevde allihopa och hamnade på en båt och åt middag. sen fick jag en puss på kinden av en kille (K) och då blev en annan (E) sur å jag vet inte hur de var. Sen var vi helt plötsligt på min gamla skola och körde runt.. Undrar om detta har ngn innebörd isf vore det väldigt roligt å veta vad :P för den var extremt konstig xD haha

Imorgon e de jobb som gäller, men det får väl gå :) e glad jag jobbar 2 ggr i veckan, annars vet jag inte hur de skulle vart. Vi måste vara dom enda som verkligen Lääängtar till Måndag xD Hahah men de e härligt =) Nästa vecka e de städning av huset som gäller. *suck* börjar tröttna på det nu :/ men måste fortsätta ändå, orkar itne betala hyra så har inget annat val. Blää

Hepp nu ska jag fixa lite annat me datorn :) Hare bra allihopa :)

Morrn morrn!

Nu är det dags att upp å hoppa för allihopa :P eller nja kanske inte. Själv har jag en mor som är sjuk idag så hon är hemma från jobbet. ORKA henne hela dagen, idag som hon skulle jobba länge *suck* ja så blev de med det. Uscha..

Men nu har jag iaf ringt till Jens så ska träffa han 12 imorgon innan jag ska till jobbet och jobba mig igenom helgen, men det går nog bra och fort. Dock har man inte så mycket att se fram emot nästa vecka då men, jaja det får väl gå :) Hoppas nu bara jag gillar stället å stället gillar mig och de lyckas gå igenom :) för då är de snart Hej och adjö =D wiie.. Lääängtar!

Hepp nu blir de att göra lite Farmville och sen ska jag vara duktig idag igen och träna har jag bestämt mig för :) så nu får de fan bli av!

Hare Gött :)

God natt!

Nu är klockan midnatt och det verkar omöjligt att sova =/ ligger bara å vrider och vänder mig och funderar på det ena än det andra.. Det värsta är att jag måste upp tidigt imorgon så måste egentligen sova nu, vilket inte är så bra att tänka på då man får ännu svårare att sova :/ ne usch..

Min syster får alltid en på bra humör och ett gott skratt. som senast, tror det var igår eller kanske förrgår. Vi satt å åt jag, mamma, pappa å hon och pratade om allt möjligt, helt plötsligt blev hon väldigt tyst kollade på mig och såg fundersam ut. jag kollade tillbaka och då sa hon:
- asså jag förstår inte, pappa har rätt stor snopp, hur sjutton fick han in den i mamma?!
HAHA fy fan va jag skrattade, vilket då inte mina föräldrar gjorde utan såg mest generade å besvärade ut och försökte prata bort det där. Men är man 11 år och har sådana funderingar är det bra och få svar så man inte tror något annat. så pappa skulle förklara för henne, vilket slutade i totalt kaos då han blev så generad. då skulle mamma ta över, hon sa:
- Jo du vet, tjejens slida är som ett gummiband och töjbart. Kommer bebisar ut så kan en snopp komma in.
Syrran såg väldigt fundersam ut ett tag sen utbrister hon:
- Vaaaa?! Sitter pappa och drar i dig för att kunna få in den? för man drar ju i gummiband för att dom ska töjas.
Haha å där höll jag på å dö av skratt xD allt detta slutade med att jag fick förklara för henne då hennes föräldrar inte lyckades vidare bra utan att halv skämmas ihjäl.
Det är inte första gången hon kommer med as roliga kommentarer :) Hon e fan klok för å va 11, Min älskade lilla syster <3

Ne nu har jag fått skriva av mig lite så nu känner jag mig nöjd. ska väl krypa ner i värmen under täcket igen och tänka på något roligt och hålla tummarna för imorgon :)
GOD NATT ! :)

Phuew

Känner mig riktigt duktig. Kom ut å sprang å va ute i ca en timme.. de e inte ofta. men det var lite med hjälp av min mor. hehe att de ska krävas att jag ska bli sur för att det ska bli ngt gjort haha

Imorrn blir de till å ringa på en lägenhet . hoppas den är ledig nu då så jag kan dra härifrån. orkar inte stanna här hemma mer nu. så nu håller alla tummarna då :) hehe. Nu blir de la å socialicera sig lite på msn och sen krypa ner i sängen å sova lite :) om man nu kan de med alla tankar som bara snurrar runt inne i huvudet. men men, de märker man.

Ha de bra å glöm inte att hålla tummarna ;)

Välkommen!

Jaha så ska man testa detta med :) vi får väl se hur de går, har inte så spännande liv å skriva om men får väl försöka skriva lite ändå :)

Idag har vart en allmänt seg dag med datorn som vanligt <3 men Hampus fick en snilleblixt så nu har jag satt hans plan i verket =) får väl se hur det utvecklar sig framöver ;) haha

Sen är det ju det där me beslutsångest .. vilket jag hatar å ha men har kommit mer å mer den senaste tiden. orkar inte med det för tillfället när jag har så mkt annat å tänka på. Men får väl se vart livet för mig och vad som händer i framtiden. Jag har iaf blivit förälskad i en parfym så den är i mitt sikte och på väg att bli i mina ägor :) Helt sjuuukt underbar doft <3

Hepp nu ska jag vara lite duktig har jag tänkt mig och ge mig ut å springa :) Ha de gött !


RSS 2.0