Kärleeek <3

Wiiie!!

Är överlycklig!!! Har en Ipad nu :D:D Wiiiiehhhoooooootooodoooo!!! Vill man ha något så får man helt enkelt skaffa det och det gjorde jag, så nu är jag glad :D Yeeey!!





Vill ha vill ha vill ha......!!!

Ååååh vad jag vill ha en Ipad alltså. Jag har bestämt mig för att jag ska köpa en, men det får bli när jag har fått min lön, då är bara frågan om jag klarar av att hålla ut så länge. Det måste jag iofs göra :P men ändå. Vill jag ha något så vill jag ha det på en gång, nu, med detsamma!!!
Men jag måste bita ihop och tänka smart, inte bara impulshandla. Men det är bra och ha en Ipad i många tillfällen skulle jag tro, mycket smidigare att ta med sig den än att släpa runt på datorn. Och vill man visa någon någonting så är det bara att dra fram Ipaden och visa det man ska. Gå mycket snabbt och smidigt!!
Ibland vill man verkligen vara miljonär och ha tillgång till as mycket pengar!! Men den dagen kommer väl den med ;) hoppas jag!

Snart ska jag väl äta å sen ska jag ta en tur till Netto och köpa ramar som jag ska sätta in kort i och ge bort i julklapp :) Hoppas det blir bra, men det klart att det blir.

Hepp ni får ha det så bra för nu ska jag kolla efter en espressomaskin jag ska köpa till pappa i julklapp :)
Hej svejs!!





Utedag!

Sitter å fixar en header till killens blogg :) Tycker den blev riktigt "honom" eller vad man ska säga?!

Annars har det vart en ute-dag. Har varit ute och gått hur mkt som helst känns det som. men det är väl så det ska vara :P Men fan vad kallt det är nu för tiden :O man håller ju på å frysa ihjäl när man är ute länge. Gick ut med hunden en runda när jag vaknade, gick sedan upp till mormor och var där en liten stund å sedan gick jag hem igen, drog upp till stan med hunden å killen å kollade på luciatåget och åt korv. kollade lite i en djuraffär också och hittade världens söööööötaste hundkläder :D Vill haaa... men får skaffa en mindre hund om jag ska kunna ha ngn användning för dom :/ och så måste det nog vara en tik :P tror inte min lilla pojke skulle vilja ha "tjejaktiga" kläder på sig. Men men, det får väl bli ett senare projekt.

SHIT! är klockan redan 20.19 :O oj då, tiden går riktigt fort ibland alltså. Imorgon är det en ny vecka och nya tag!! Måste få gjort lite saker så det får vara prio ett.

Men nu ska jag väl pilla vidare med hans blogg och fixa den lite så den blir fin.
Ha det så bra alla :)





Dutti flikka

Idag har jag vart riktigt duktig :) Jag har tvättat och fixat tvätten, vart ute med hunden, lagat mat, gått å mött baby med hunden sen gått en riktigt lång promenad. snackat med hyresvärden 2 gånger och hämtat ut ett paket. Känner mig trött i benen nu efter den långa promenaden genom runt halva staden.. eller det var nog lite mer. Sen vart vi och badade och simmade massa igår så då är man ännu tröttare i benen, men jag börjar komma igång iaf :) Det är tur man har hund för då blir man typ "tvingad" att gå ut på promenader med honom, och det är ju bara bra! annars hade jag väl blivit sittande hemma i lägenheten typ hela tiden.

Men jag fick ett mail idag om att jag hade ett paket på pressbyrån!! hur ofta får man paket till Pressbyrån??!! Ja inte är det ofta iaf, man brukar ju hämta ut sina paket på Ica eller någon annan affär men pressbyrån?! Jaja, nu skiter vi i det. :P Men i det paketet var det iaf en bok som en svensk tjej bosatt i tokyo sedan 3-4 år har skrivit. Den heter From Tokyo with love mitt liv i technicolor! Den handlar om hur Tokyo är och alla konstigheter, har bara bläddrat igenom den lite snabbt men den verkar intressant. Hittade bland annat att det stod om att på IKEA i Tokyo slog dom in glas saker och sådant i papper från Manga Porr-tidningar.. xD Sen var det ett avsnitt det handlade om en affär där dom sålde flickor avlagda underkläder, med en bild där ägarinnan posar med dom. Skum stad! Men det var inte bara massa sånt där snusksaker utan massa annat med. Men den boken får iaf bli min nattsagobok :P
Är lite intressant att läsa om andra kulturer och hur det är i andra länder :)

Såhär ser framsidan på boken ut.


När vi hade badat igår körde vi syrrorna till stationen. När vi kom dit öppnade vi skuffen och tog ut deras påse med badkläder, vi gick till tåget och vinkade av den ena och den andra åkte hem till mamma. När vi kom tillbaka till bilen skulle vi ha upp skuffen igen för vi tänkte ta in våra saker. Men tro fan att den hade frusit fast.. på Typ FEM minuter -.- då vart man lagom glad. skulle tvättat badkläderna och handdukarna men det gick inte eftersom vi inte fick ut dom. Så vid 21 drog vi ut till bilen och backade ner den i garaget så den fick stå i värme i hopp om att det skulle gå att öppna skuffen.. Vi kämpade och kämpade och passade på att pyssla lite med båda bilarna och fylla på vätskor under huven och lite sådant, medan vi emellanåt var på skuffen å försökte få upp den. Jag var jävligt glad över att hunden inte var där inne iaf. Då vet jag inte vad jag hade gjort. Men tillslut när jag nästan tänkte ge upp så fick jag upp skiten. Jag vet inte hur länge bilen hade vart inne i garaget då men det var itne en kort stund iaf. Så vi plockade ut sakerna och körde ut bilen igen, gick en runda med hunden å när vi kom in igen så var klockan 23.30..
Då var vi as trötta så det var bara att gå å lägga sig.

Nu ska jag väl gå och se om jag kan fixa lite mat. Ha det bäst!






Paket!

Idag har väl vart en hektiskt dag igen. Vaknade imorse av att jag drömde en helt sjuk dröm. Den drömmen beror nog på den killen som gick vilse i skogen för några veckor sedan och aldrig blev hittad. Tycker det är sjukt hemskt att det ligger en ihjälfrusen människa någon stans i skogen och att dom inte kunde hitta honom. Det måste ju gå på något sätt, stackars hans flickvän också då. Vad hemskt att veta att han är vilse, men hon inte kan göra något. Sen vet hon ju inte om han lever eller är död, men mest troligt är väl att han har frusit ihjäl. Men har man inte kroppen kan man inte begrava honom, vem vet vad han fick genomlida och vad hans kropp är ute för just för tillfället.. Ne USCH!! säger jag bara.. men det där fick mig att drömma sjukt hemskt och äckligt iallafall, så när jag vaknade upp 7.30 låg jag bara och tänkte på det där så det var ingen ide att försöka sova vidare iaf.

Jag gick upp och städade lite och fixade mat, sen kom hyresvärdarna och skottade takterassen och kom och kollade på läckaget igen. Tycker det är konstigt att det droppar in när det är minusgrader, men dom sa att det var så mycket snö där uppe så det som var underst töade eftersom det blev så varmt där under.
När dom gått och jag fått i mig frukosten gick jag ut med hunden och sen drog jag iväg till AF på möte, igen.
Efter det gick jag och killen till Conny och frågade om praktikplats, men det verkade inte så lovande för han sa att han hade fullt med folk där. Men men.. bättre lycka nästa gång. När jag kom hem hade jag fått paket, det var mina microtofflor som jag ska ge mamma i julklapp som hade kommit :D dom verkar as goa!! Dom var rosa och fina . Slänger upp en bild på dom så får ni se dom. Vill ni också ha sådana kan ni klicka på bilden så kan ni beställa sådana om ni vill. Finns i fem olika färger. Det var inte längesen jag beställde dom och dom har redan kommit, det är ju PERFEKT :D

Ha det nu så bra, för det ska jag ha. Får väl snart väcka min sovande pojk som ska iväg på deligationsutbildning!
Hejhopp!

 

 



Skum dag igår!

Usch.. Igår var ingen rolig dag alls. När vi skulle sova så vaknade jag mitt i natten av något konstigt ljud. Det visade sig att det droppade in vatten från taket, så det var bara att gå upp, leta fram en burk och ställa under. Sen kunde jag sova gott. När jag vaknade på morgonen hördes det droppande, men det lät som att det inte droppade i burken, så gick och kollade och då hade det börjat droppa på ett till ställe rakt ner bland mina viktiga papper -.- Så det var bara att ställa dit ytterligare en burk. Så det var bara att gå upp och städa, går inte få någon sömn där inte, ringa hyresvärden och kolla om det börjar droppa på ngt mer ställe.

När jag gick ut med hunden så var det rätt kallt. Men hundar ska ju ut oavsett väder. Sen att tanterna gnäller å blir sura på mig för att han "fryser" är en annan sak. Blir bara så irriterad på dom. Men när vi går in igen kommer vi bara innanför dörren och upp på första trappavsatsen så spyr hunden i trappupppgången. Då blir man ännu gladare.

Sen när jag lagade mat så ringer telefonen, det var skyddat nummer så jag funderar på att skita i att svara, men tänkte att det kunde vara pappa som ringer från sin jobbtelefon så jag svarar slött "hallå?!" men det var inget svar så jag börjat lite smått irriterat säga hallå några gånger till. Låter som den som ringde är långt bort i telefonen å åker i någon bil eller något, så jag är nästan säker på att det är pappa.. börjar bli lite irriterad så säger hallå ytterligare en gång. Då hör jag en stämma i andra änden säga "is it Erika i am talking too?!" jag blir helt tyst men får tillslut fram ett "yes". Jag har aldrig vart med om att någon har ringt till mig och snackat engelska. så jag tänker att det är någon utlänning här i stan som vill mig något. Men det visar sig att det är från USA hon ringer och undrar om jag vill vara med i en utlottning om att få ett green card. Vi har lite svårt att komunicera för täckningen är inte den bästa så det sprakar och hackar men tillslut så går det. Jag hade tydligen lämnat ngn intresseanmälan om att få ett green card och var en av 60 utvalda personer så hon ville ställa lite frågor om ålder, civilstatus och lite sådant. Hon skulle iaf skicka mer information i ett mail sen sa hon.

Efter det ringde jag kundtjänst på AF för man skulle lämna ngn rapport, då kommer hyresvärdens kollega och dundrar in i lägenheten, hunden börjar skälla, killen ska iväg till jobbet och allt händer på en gång. Det blir rätt förvirrande och hon i telefonen märkte säkert det :P fick prata med alla personer på en gång så det var rätt rörigt. Men det löste sig tillslut.

När jag hade ätit gick jag ut med vovven. Vi klättrade i snöhögar och sprang runt i snön. Men när vi var uppe i en rätt stor hög och skulle ner trodde nog hunden att snön var marken.. så han hoppade med huvudet först, men snön gav ju vika så han försvann ner i snön med rumpan och baktassarna viftande uppe i vädret. Jag skrattade så jag fick ont i magen för det såg så roligt ut. När vi kom hem så upptäckte jag att det droppade in på YTTERLIGARE ett ställe, och det var rakt ner på killens dator. Så det var bara att smsa hyresvrärden igen.. så dom har vart och kollat på det nu idag igen.. Men det var verkligen en skum dag igår.


Om någon orkade läsa ända hit så är det inte dåligt gjort :P

<3







Julklappar

Ja jävlar, redan första december... tiden går gaaanska fort kan man ju verkligen säga. Var inte längesen det var sommar och fint ute ju. Dags att köpa julklappar och sådant snart ju :) Fast jag har redan börjat lite smått.. hittade ett erbjudande på nätet om ett par tofflor man kan värma i mikron så håller dom sig varma ett bra tag. Tyckte dom passade min mami och min lillasyster väldigt bra eftersom dom alltid är så frusna om fötterna, och vanliga tofflor tar så lång tid att värma upp och kallnar så fort igen.
Så jag tyckte dessa verkade jätte bra :) Dom garanterar leverans innan jul så det är ju jättebra :) Sen finns dom i fem olika färger också :) Så nu är det bara att vänta på att dom ska komma sen är en julklapp helt klar iaf! AWESOME!
Någon av er som också vill köpa sådana tofflor kan ni klicka på denna bilden så kommer ni direkt till erbjudandet:

Mikro Tofflor för 249 kr


Jag tycker iallafall att det var ett as bra erbjudande! Hoppas nu mor å syster blir glada över dom! :)

Gick till AF idag för att Johan sa att det var dropp in mellan 13 och 15 idag. Men när jag kommer dit efter att hållt på att frysa ihjäl, halkat omkull och släpat på en hund som inte ville gå, så säger dom att han är ledig för han är på något möte eller vad det nu var, då var det bara att se glad ut och traska hela vägen hem igen.. fast vi stannade i parken och lekte lite jag och hunden min.. Vi passade på att träna hundmöten och ta lite kort..

Jag har fastnat för Septembers låt som heter mikrofonkåt.. vet inte riktigt varför jag har fått den på hjärnan, men det har jag iallafall.. :P Så har ni inget å göra kan ni ju passa på att lyssna på den också ;) Det är ingen video på den utan bara en bild också låten :)


Hepp nu ska jag återgå till att kolla runt efter mer erbjudanden och julklappar över internet!
Ha det så bra <3

 

 

 


RSS 2.0