Snöstorm!

Uscheliduschi.. Vilket väder det var i Onsdags. Jobbade ju i Tisdags å i Onsdags vare att va hemma från jobbet. gå upp vid halv 8. kvart i 9 kom hyresvärdarna å började riva ut köket. Jag satte mig i ett annat hörn med datorn å lät dom hålla på. vid 13.40 var dom väl klara, under tiden sprang jag upp å ner å fixade med tvätten jag inte hann klart med under gårdagen. Väntade på att Samson skulle ringa under dagen, men tror ni han gjorde det eller? Rätt svar: nej!
Kollade man ut genom fönstret på snön som åter kom tillbaka, efter att den började försvinna så ska ju den falla lodrätt, men det blåste så jävla mkt så den åkte vågrätt :S
Men iaf, vid kvart över 3 åkte jag till mor å far för å vänta på syrran, åt lite mackor eftersom jag inte kunde göra mat hemma hos mig, men när hon kom hem åkte vi till skridskorna, vilket e typ 3 mil bort. Shit vad jobbigt det var att köra i snöstormen. Men vi kom fram iaf.
lämnade av henne, åkte till Rusta å Mediamarkt, Siba å Maxi å handlade lite saker.. eller ah, mkt saker (A)
Sen åkte jag till Roger å åkte å handla me han, sen kollade på hans lägenhet, sen hämta syrran å hem till mor å äta kvällsmat.
Sen skulle jag kolla tåg till pappa, men då visade det sig att det inte gick några tåg. :S å han hade vart på kurs i sthlm å kom hem därifrån, så då var det bara att åka tillbaka å hämta han där jag å syrran nyss hade vart. Sen  bar det hemmåt mot mig.

Väl hemma hos mig stämde jag min gitarr så en sträng gick av, sen spelade jag wii till typ 2. å eftersom Samson inte hade ringt antog jag att jag skulle vara ledig på torsdagen.

Men vaknade å gick upp vid 13, var helt slut sen gårdagen. tog å duschade, precis när jag kom ut från duschen ringde samson å undrade om jag kunde komma å jobba, så då var de snabbt ta på sig å äta å fixa å sen iväg till jobbet.
Första delen av jobbet gick bra, de sista 3 timmarna var dryga då maskinen inte alls fungerade. Sen blev jag blöt pga att en viss galning spolade vatten på mig, men jag målade på han så de var lugnt.. sen bar det av hemmåt å nu har klockan tickat iväg allt för snabbt.. snart sängedags.

God natt å sov gott <3







Dagens dag

Å gissa vad, jag gissa vad, jag har vart å hämtat ut idag?? :D Jo min sjuuukt efterlängtade systemkamera <3
Wiiie, e nog den lyckligaste systemkameraägaren på läääänge :P


Det är det positiva idag..
Resten av dagen har bara vart jobbig å negativ.. men men.
Började igår när jag la mig typ 5 på morgonen, vaknade 8 av att den bankade å lät från lägenheten under mig, förstod att det var hyresvärden som var igång med att laga röret där som det var en spricka i så vattenläckan skulle försvinna. men sen vid 10 så tystnade det, då somnade jag om igen.
Halv 11 ringer det på dörren, jag som sover tänker att jag skiter i å öppna utan ligger kvar å slumrar. det ringer på några gånger till, men jag orkar inte gå upp. Sen låses dörren upp å hyresvärdarna går in. Dom bara "oj sover du" jätteförvånade, jag bara mjao :P då sa dom att dom kommer senare. skönt tänkte jag å försökte somna om, men gick inte somna om, låg å funderade på när dom skulle komma nästa gång, ville itne gärna ligga i sängen fortfarande då. så jag bestämde mig för å gå upp å göra mat å fixa lite här.
Vid halv 3 ringer dom å säger godmorgon å undrar om dom kan komma upp xD haha dom vågade väl inte komma direkt :P
Men iaf, dom kom å sa att dom var tvungna att riva ut mitt kök med, för sprickan fortsatte upp hit.. =/ sen sa dom att dom hade vart uppe här ngn dag när jag inte var hemma å spolade  å allt kom typ utanför röret. Så det var riktigt illa. Men iaf, vi sa dom kunde komma å kolla på det idag då. Sen gick dom å då slängde jag in tvätt i maskinerna, nu när jag äntligen var hemma när jag hade tvättid, när jag kom upp igen ringde Sam å undrade om jag kunde jobba, så då bar det iväg till jobbet.

Fick sluta lite tidigare inatt, för vi var klara typ 1 timme för tidigt, väntade ett tag på jobbet å åkte sen hem en 20 min för tidigt. Hemma så började jag plocka ut allt ur skåp, lådor å hyllor, åsså gick jag ner å hängde upp tvätten och slänge i 2 till maskiner. Sen gick jag å la mig vid typ halv 3.

8 i morse gick jag upp å åt å fixade lite här, sen kom dom vid kvart i 9 å började greja i köket. jag satte mig i ett hörn med datorn för att itne vara i vägen. så satt där, sprang ner å fixade resten av tvätten å lite så.. sen säger dom att dom måste riva ut golvet med å inte bara diskbänken å skåpen :/ men sen kom dom fram till att dom kanske itne behövde det nu, men då behövde dom det inom 5 år ändå, så då var frågan om dom skulle göra det nu, eller sen när det sprack upp igen. dom sa dom skulle prata med lite folk om det, å beställa lite material till köket. så nu är mitt kök upp å ner å ut å in i 2 veckor tills materialet kommer, sen ska dom ju få iordning på det på ngt sätt =/ vi får väl se hur det går, men jag ska iaf ha min kyl, frys å ugn kvar.. Det vägrar jag byta ut! annars skulle jag få mkt mindre sånna å vara utan ugn, å de sa jag att jag inte ville å dom förstod mig.
Men när dom hade gått fick jag ett mess om att min kamera hade kommit till affären så jag kunde hämta ut den :D

Så då blev jag glad igen, ska ner å hämta upp den sista tvätten nu, sen blir det snart åka å köra syrran till konståkningen å handla lite. Kankse åka till Roger med hans burkar med, men vi får väl se :)

ha det bäst i snöstormen <3




Sad :(

Fick nyss reda på att en kompis fått lungcancer :( det var tydligen rätt allvarligt också :( Snälla, lämna mig inte, inte du också. Känns som alla runt om bara försvinner bort nu =(

Snälla håll ut, var stark. jag litar på dig, vill verkligen inte att du ska försvinna ifrån mig du med :( Orkar verkligen inte det med..

R.I.P ni som försökte vara starka, men inte orkade kämpa mer :( Saknar er as hell, tänker på er flera gånger per dag, flera gånger per timma... Är så svårt att förstå att ni verkligen är borta ifrån mig :(

System <3

Jag har äntligen tagit tummen ur röven och beställt en systemkamera, 4:e gången gillt eller vad det nu är :P Läääängtar så tills den kommer =)
Men nu försvinner pengarna, köper för mkt dyra saker nu för tiden, men de e ju sånt jag vill ha men ändå :P
Typ systemkamera, wii, kläder å massa skit :P Sen e de bensin å mat å allt vad det nu kostar.
Men fick jobba 6 dagar förra veckan så känner att jag troligtvis kan klara av det här ändå :P

Saknar min skrutt :( när ses vi nästa gång? Inte lätt inte.. somnade lixx 3.15 i morse.. skulle egentligen upp halv 5. men sov längre än jag skulle så vaknade 6.38. började jobba 6.18. så fick liiiite panik om man säger så, första dagen jag jobbade för den ledare, sikket bra första intryck han måste fått av mig :/ så, där rök väl min chans att han ska fråga mig mer om jobb, snackade med Dick också om att få jobba helgskiftet :) så nu håller jag tummarna, efter att köpt systemkameran så känner ajg att jag måste jobba så mkt som möjligt.

imorgon blir det tvätta å städa å fixa å dona, onsdag ska jag va taxi åt syrran, sen ska jag shoppa lite mer saker, dels en sak åt skrutten (A) hehe

I fredags hade dom kört 144 pall, på en pall är det 56 lådor å i en låda är det 12 paket. Alla paket hade fel stickers på sig, så de var bara att öppna lådan , ta bort stickersen, sätta dit en ny, packa om å tejpa igen lådan å palla om. Vi var 4 pers som gjorde en å en halv pall i lördags på en timme!! snacka om att det tar tid. Men man kan ju säga att det fanns å göra :P

Ne, nu ska jag ägna mig lite åt msn :) Ha de bäst <3




Suxx

This suxx.. Gaah vad jag hatar folk som säger att dom finns där och ställer upp för en. Men sen när det väl gäller och kommer till krita, vart är dom då? Då varken ser man dom eller hör ngt från dom.. Då kan man ju verkligen undra hur mkt man betydde för dom egentligen, det kallar inte jag "ställa upp och finnas för ngn".
Nu är det för mkt skit och tjaffs så jag orkar inte med det längre, tänk om man bara kunde pausa tiden, kuna få en stund själv att kunna andas ut och slippa oroa sig för vad folk säger eller gör, och vilka som sen kommer finnas där för en när man behöver det, och vilka som kommer vara dom som helt plötsligt "försvinner" spårlöst.

När det är som jobbigast och svårast för en så är det ju självklart att de man först och främst trodde skulle finnas vid ens sida, inte gör det. Det där då? Det du sa " jag finns här för dig," "är det ngt då är det bara att höra av dig".... vad är det då? Tomma ord, utan innehåll? =/

Tur det finns riktiga vänner fortfarande som alltid finns där och är där när andra bara försvinner.. Hoppades på att det inte skulle bli så, hoppet är ju det sista som överger en människa säger dom ju, och jag kan hålla med om det. Men när det kommer sådana tomma ord ur någon, som inte menar det dom säger så försvinner hoppet..
Men men, man behandlar andra som man själv vill bli behandlad, så nu vet jag hur vissa vill bli behandlade av mig iaf.

God natt! ni som e mina riktiga vänner och inte sviker, ni vet vilka ni är <3





Can I see the light?

Är det ett ljus jag ser, där, långt där borta i de svart tunneln? Eller är det bara en trick som min hjärna försöker lura mig att gå för att jag ska bli lurad ännu en gång? Ska man våga chansa, det kan ju faktiskt vara något bra där borta.. men det kan också vara något dåligt, men det enda sättet att få reda på det är att chansa och gå dit och kolla. Men då är frågan om man vågar ta den chansen?!

Så mycket funderingar, inga svar. För att få svaret måste man testa att följa vägen mot det ljuset som finns där borta... men sen vad som finns i ljuset, det vet man ju inte om man inte testar. =/

Jag simmar längst botten i en sjö, försöker ta mig uppåt, upp mot ytan och ljuset. Men halvvägs upp dras jag ner igen, så är jag åter där på botten igen, försöker ta mig upp ännu en gång, når nästan ytan, börjar le och känna mig glad och må bra, för jag är ju snart vid ytan. Men precis när jag är vid ytan så sjunker jag ner igen.. ner mot botten. Ju längre ner mot botten jag kommer desto ledsnare blir jag, desto sämre mår jag...
Så här kan man beskriva mitt liv, för alltid när jag känner mig lättad och börjar må bra kommer det ngt som drar ner mig igen, ner mot bottnen.

Men nu får vi väl se hur det blir med allt, denna veckan kommer jag iaf få jobba om något, Jobbade i lördags och idag, jobbar imorgon och på fredag kväll/natt. Sen upp på lördag morgon för att jobba och sen jobbar jag på söndag. Sen finns det en chans att jag kan få bli fastanställd fram till Mars iaf =) det hade vart så sjukt gött om det hade blivit så. Men dom ska starta ett helgskift igen, fast på en annan avdelning, men Samson skrev upp mig som intresserad, bara det att tiderna är sjukt dåliga, men vad gör man inte, har ju jobb å pengar då iaf. Så jag klagar inte.. ska ju bli en arbetsnarkoman och det kommer jag lyckas med, ska jag nå mitt mål måste jag satsa :P
Men som sagt, jag vågar inte riktigt tro och hoppas på att det blir av än, för de e ju som i en sjö, man sugs ner mot bottnen...







Usch!!

Säger bara ett ord som beskriver alla mina tankar just nu: "Usch" Det känns som det mesta går utför nu :/ varför vet jag inte men verkligheten har kommit i kapp mig nu :/

Varje gång jobbet ringer och jag inte kan jobba av någon anledning får jag ångestkänslor, vet att jag kommer behöva dom pengarna så sjukt mycket sen :(

Pengar går åt hela tiden och allt för fort
* Man ska handla mat
* Bilen ska ha bensin å service
* Ska betala hyran
* Ska betala alla räkningar
* Kommer få betala straffavgift till ett svartlistat elföretag som lurade mig att välja dom. Nu för tiden räcker det att enbart svara i telefonen så byter man el-bolag.. helt sjukt
* Övriga resor å busskort å sånt.
* Övriga saker man köper.. inget måste men sånt som händer ändå

Och inte nog med allt detta så har jag tro mig fan en vattenläcka med..
Det har vart en mystisk vattenläcka i huset ett tag som ingen vet vart det kommit ifrån, tror dom undersökt min lägenhet typ 6 gånger eller ngt. Senast dom var här sa dom att jag kunde vara lugn, för det var inte hos mig det var. men kunde ändå inte få bort känslan av att det var här ändå. Å sen idag när jag jobbade får jag ett sms från hyresvärden där dom hittat vart vattenläckan kommer ifrån.. å den kom SJÄLVKLART från MIN lägenhet...!!! Så nu e man lagom glad. Trött som en gris är jag med då jag somnade vid typ 1 pga att jag blev uppehållen :/ sen upp vid 4 imorse = ingen hit för mig. Men men, får tänka pengar, pengar.

Usch, jag kan verkligen inte släppa begravningen igår :( det var den hemskaste begravningen jag någonsin vart på :( Men, tror att det är ngt sånt som krävs för att man riktigt ska inse att dom verkligen är borta, det är ingen dröm. Men vad ska man göra? tiden läker alla sår sägs det ju, men ärret kommer ALLTID finnas kvar :(

Boysen undrar om jag ska me ut ikv. just nu känns det verkligen inte som att jag har ngn lust, men får väl passa på när det e gratis inträde å sen när alkoholen kostar 20:- så de får väl bli utgång en sväng... Men härligt , Får inte använda stora mängder vatten så vet inte hur jag ska klara mig :/
Ne nu ska jag kila vidare.

Ha de bäst så höres vi <3




Tiden försvinner?!

Ojoj, mycket å göra hela tiden.. å chatten rör till det lite, Trodde jag hade en as bra plan/lösning igår.. men de var det inte alls, när jag tänkt lite å diskuterat så blev jag förvirrad å visste inte riktigt hur jag skulle ha det med något :P men det ger sig väl med tiden. får vi hoppas på iag :)

Vart med pojken ett bra tag nu :) det har väl gått både upp å ner, men de e väl så de e =) det som inte dödar det härdar, å efter ngt negativt blir de bara positivt :)

Nu håller jag på med lite lappar å reklam för chatten..  men vet inte riktigt hur jag ska skriva. =/ men får filura lite på det så löser det sig väl sen, hoppas jag :)

Ikv. får det nog blir mys å film, om inte Lusen kommer hit å träffas snart som han har sagt flera dagar.. men men, får väl se hur det går med det :)

Hoppas alla har det bra :)
På återseende när jag har lite mer tid <3




Ujuj

Ojoj, så mycket som händer runt omkring hela tiden, hinner inte ens med att skriva något här ju :P
Jobb, jobb, jobb å lite sånt å sen hem å sova å va med pluttisen :)
Men men, vad ska man göra.. börjar väl bli "vuxen" nu eller ngt.. är det såhär vuxenvärlden är orkar jag inte vara vuxen.. det är jobbigt, man har ju ingen tid. men hellre jobba och få lite pengar iaf. Nu känns det av att pengarna försvinner och man har stoooora utgifter. Men den som väntar på ngt gott....

Nu ska vi hyra filmer.. men de som vi verkligen vill se, har inte kommit ut än =/ så nu blir det genast jobbigare. men men, får väl hoppas vi hittar några snart :) såg Twilight igår =) den var faktiskt ganska bra, men inte så bra som alla hade sagt, så förväntningarna var för stora :P men men

Ne nu känner jag mig nöjd med att fått skriva lite :)

Ha de bäst <3





RSS 2.0