Håhå, jaja

Nu är man helt slut.. detta har vart en riktigt tuff vecka. Är det såhär när man skaffat barn blir jag rädd för det. Inte gjorde det saken bättre att på vägen till jobbet i en skarp vänsterkurva kommer ett långt bil-led med en lastbil först. Jag tänkte att är det ngn som kör om nu så kommer det smälla.. så jag höll foten på bromsen, och tur var väl det för det är en bil som håller på att köra om.. så jag hann ju bromsa men hade jag inte haft foten på bromsen hade det smällt.
Sen när man kommer till jobbet får man reda på att en kollega ligger nersövd på KSS efter att ha krockat med en älg i Måndags. Han kommer få ligga nersövd tills på Tisdag (troligtvis). Men dom går efter varje timme. tillståndet var ganska stabilt sa dom. Hans kropp hade inte fått en skråma, tack vare airbagen. Det var ansiktet som hade fått den värsta smällen. Han hade krossat bihålerna, brutit näsbenet och massa sånt :S Usch.. stackars honom!!
Men detta har ju fått en själv att kolla efter älgar längst vägkanten hela tiden när man kör bil.

Hem till mor och far i morse, sova lite, upp å äta och fixa iordning och packa, iväg till mormor å hämta syrran, hem till mig då pappa ringer om att jag ska kolla kameror.. fick kolla en inatt med, men nu e jag kanske snart en systemkamera rikare.. om jag har tur ;) hehe Sen när jag kollat det och kommit ut till bilen så åker vi till moster.. vart där ända tills nu då vi precis kom hem :S
Och stollarna som tkr man ska ut på fest nu.. säger bara ORKA!!
Ska ju upp om några timmar igen och skjutsa syrran till skridskorna.. hur jag ska klara av natten sen sön-mån och jobba vet jag inte.. men det är ett senare problem. Nu ska jag bara kolla öppetider till Rusta, ge katten kyckling och lägga henne. Sen ska jag SOOOVA <3

God natt och sov gott sen när ni kommer isäng <3






Hatart..

Asså de här med att vakna vid 4 på morgonen.. jag blir GAAALEN på det!!! det är inte kul för fem öre :(
Hatar det.. när jag vet att jag mååste sova, å ändå e jag klarvaken så tidigt :S Baaah!!

Igår somnade jag om vid 9 kanske.. sen ringde mormor vid 11 på morgonen och väckte mig och hade brottom iväg och handla julstjärna och få komma ut till gården och kolla läget.. så det blev inget sova där inte. men åkte runt med dom och sen hem till mig, duschade och telefonen gick varm, alla lyckades pricka in och ringa mig under en och samma timme. Zarah o Johan kom med en väska, Lusen kom och intervjuade mig om disktrasor xD haha, Herr M ringde och ja.. orkar inte dra upp alla. vid 17 blev de åka och hämta syrran och sen hem och göra tacos, äta och sen baka :) Testade att baka snöchockladbollar.. lät inte så gott när man gjorde dom.. men dom blev jättegoda :D

Nu har vi ätit och det är väl snart dags att packa bilen och åka till mormor med syrran som ska va där medans jag jobbar i natt. Sen bär det av mot jobbet.. ser inte riktigt fram emot att jobba hela natten, iaf inte när jag är så trött som jag är :/ men men.. måste ju ha lite pengar så det är bara att pallra sig dit.
Sen är det fullt upp nu resten av helgen, och det är ju väldigt lockande med.. eller inte
jaja, får trösta mig med att skicka och terra folk med sms i natt (A) så jag har ngt å göra, kommer nog inte hinna ha på datorn ngt mer i helgen så hörs nog av först på Måndag eller Tisdag då jag har vilat upp mig efter helgens bravader.


Ha de bra <3





Varföööör??

Alltså seriöst.. ibland undrar jag verkligen vad som är fel :S varför i hela friden vaknar jag nästan varje morgon mellan 4.00 och 4.30?? Det kvittar när jag än lägger mig på kvällen, vad jag än har gjort på dagen, jag vaknar ändå.. blir så trött på det, iaf när jag vet att jag måste sova för att orka. Oftast brukar jag ligga kvar i sängen några timmar och sen somnar jag om, men det orkade jag inte idag. Kroppen är helt död och hur trött som helst, men hjärnan är klarvaken och vägrar verkligen att slappna av =/ Min kropp och hjärna motarbetar varandra, men även mig!
Vill verkligen inte ha det såhär längre :( Testat alla möjliga olika metoder för att undvika detta men än så länge har inget fungerat. Någon som har ngt tips så Hööör av er!! snälla.. vill verkligen kunna sova i lugn och ro.

Igår hörde jag på radion om att kroppen består av 3 kg bakterier.. Men en bakterie är ju så liten så att den inte syns, och den väger inget. Hur kan dom då få ihop 3 kg bakterier.. det är ju hur många som helst. Samlar man alla bakterier på ett och samma ställe, undra om man kan se dom tsm som en liten prick eller något då.. Detta känns lite konstigt och förvirrande och tänka på, så jag ska nog sluta med det innan jag snurrar runt allt i hjärnan ännu mera.
Dom sa även att kvinnor har mer bakterier på sina händer än vad männen har, hur det kan komma sig har jag heller ingen aning om =/

Syrran ska upp om en halvtimme, då lär jag säkert vara vaken än. Sen ska hon gå till skolan vid 8. Så kommer inte komma i säng före 8:a iaf. Sen är frågan om det är någon idé att lägga sig efter 8 då jag ska till mormor sen ändå .. Baah jag blir galen.

Ne nu ska jag ta och diska eller något, fast först ska jag kolla om jag hittar ngt om sömnproblem, eller vad det nu är, på internet.
Later <3





home sweet home

Då va vi hemma igen :) Vart och kollade när syrran åkte skridskor, och nu ska hon få göra testet unför tävlingar nästa helg :) jippie va kul för henne :) medan hon åkte i 3 timmar åkte jag till Roger och tjatade med han, såg på tv =) Skrev in adressen till han på GPS:en.. men den ville bara att jag skulle köra runt och runt och sen tillbaka så Nej till Gps:er :P

Sen åkte jag och hämtade syrran så åkte vi och handlade lite mat till tacos imorgon och sen ingredienser till snökulor som vi ska baka imorgon :) sen blev det donken och sen hemåt. Vi har kommit fram till att varje gång vi åker bil någon stans.. kort som lång sträcka så spelas Lady gaga - bad romance på datorn.. ni som inte hört den kan lyssna och kolla här:

Nu är vi hemma, mätta och belåtna och sitter vid bordet och pustar ut medan katten far bort och fram, upp och ner och är på riktigt bus/bråk-humör.. får se när vi kan få i säng henne sen. Syrran kämpar med att få i sig hela sin milkshake .. hehe


Imorgon blir det ut på vift med mormor och sen måste jag få tag i mina föräldrar där borta på Fuerteventura :) och säga att sis ska göra testet på den helgen då hon fyller år.. men de får väl bli en födelsedagspresent.. man får se de som det iaf :P hehe


Har hört att denna boken ska va bra:

Så nu när vi var och handlade och jag såg att dom hade den passade jag på att köpa den, får läsa lite sen innan jag somnar så kan jag skriva senare om den var bra eller dålig :P valde mellan denna boken och "live to win" som Andreas har skrivit. men det blev denna :)


Just nu tränar syrran katten på att sitta som en ekorre xD hon är så söt när hon sitter så :) Katten å syrran är söta tillsammans :) dom förstår varandra och katten lyssnar endast när syrran säger till henne .. det är riktigt häftigt att se :)

Ne nu blir de att försöka få i säng alla och sedan att försöka få i säng mig själv :P hehe

Natti natt<3


 

 


...

Jaha.. och när man väl tänker vara duktig och skriva ett inlägg så står det "inloggningen är avstängd fram till 06.00 för driftuppehåll" eller något sånt. Så då blidde de inget inlägg förrän nu när det GICK att logga in :P hehe

Trött, trött, trött.. fattar inte hur man kan va så trött hela tiden :/ kan inte vara bra. Men i veckan ska jag och har ställt om dygnet någorlunda efter att jag jobbat :) de e bra iaf.
Igår sponsrade jag Rusta medan syrran åkte skridskor.. =/ e lite sur, för jag vill inte sponsra livets ord.. men ändå, dom har ju bra å rätt billiga saker. Köpte adaptrar till väggutagen så man kan sköta dom med en fjärrkontroll :D as bra ju.. kan ligga i sängen och tända och släcka alla lampor, sätta på å stänga av alla vägguttag :) hehe ska installera det när jag kommer hem.. typ på imorgon eller nåt.


Nu sitter jag å väntar på att syrran ska komma hem från skolan och äta av min korvstroganoff jag vart duktig och lagat :) sen ska vi åka till den stooora staden så ska hon åka skridskor igen. under de 3 timmarna hon åker så ska jag nog till Rusta igen och köpa en parfym jag hittade igår å sen ska jag åka och våldgästa Roger :P haha
Undra när hon kommer hem.. :S hon slutade skolan för en timme sen :S hur lång tid kan det ta att ta sig hem? =/ hmm..

Nu har jag tjatat i telen och så har syrran kommit hem och sitter å äter.. så snart bär det av mot skridskorna igen..
Vilken gran en snyggast?

Den Rosa eller den silvriga? :)
Nu är det inte den gröna granen som gäller längre verkar det som , men det är väl kul med tradition, men ändå.. Visst rosa e väl snyggt.. men kanske inte som en gran. Lite svårt att få den att passa in överallt och inte skära sig med allt det röda julpyntet.. Eller har jag fel?!

Ne nu blir det att avrunda allt och stänga av datorn och sedan åka, så vi inte kommer för sent :) Finns på mobilen om de e ngt =)
Hejsvejs <3






Long time, no see...

Ja nu var de ett tag sedan jag skrev senast. Men det har vart fullt upp nu det sista.
I Fredags vaknade jag 4 på morgonen och var klarvaken, somnade vid 10 igen, gick upp 12, åkte och städa hos mormor och sen jobba.. Den natten var hemsk, då jag hade spräng-huvudvärk hela natten.. USCH!!
Hem sen på lördagmorgon, sova till typ 16, upp och fixa iordning.. sen vid 19-20 kom de folk hit åsså vare lite party :) Stackars grannarna säger jag bara, de gapades och härjades både inne i lägenheten och i trappuppgången. Sen var de ut vid 23 då jag inte kunde me och ha folk här längre.. tänkte gå till ngt uteställe, men det var dött överallt så gick runt stan lite, gick å åt pizza och sen hem och sova.

På söndagen vaknade jag åtta, somnade och sov lite till å från.. vid elva kom lusen å erik och hämtade sina väskor. man gör en del fynd efter att man har haft fest. Sen var de käka mackor gå till bussen åka hem till mor och far, tjata med dom och få lite instruktioner och få MAT :D de va gott. sen var det ta bilen, åka till faster och sen till jobbet och jobba. Denna natten gick väl sådär.. jag var jätte trött och maskinerna bråkade.. men jag mådde bra och det var skönt :)

I morse när jag slutade åkte jag hem och gjorde frulle till syrran, sen åt vi och sen la jag mig.. sa att hon skulle väcka mig vid 12.. men det blev vid 16 ist. Då var det upp, slänga på sig kläderna och sen iväg till stallet, för hon skulle rida. Sen hem till huset, fixa mat och göra lite saker och sen ta me saker, katt å syster å åka hem till mig. Frysen där i huset var lite mysko. den morrade och det var en röd varningslampa som lös.. öppnade man dörren var det som en vägg av is precis innanför. får kolla upp lite mer imogon.
Hemma hos mig gjorde jag pannkakor så åt vi, sen såg vi på filmen Casper och åt glass, godis å lite gott.
Jag satt vid datorn och nu går klockan fort, eller det har den gjort hela kvällen.
Blir sängen snart men har en katt som har mitt ben som huvudkudde och kan inte med att väcka henne (A) så får vänta tills hon vaknar.

Idag fyller Roger år så GRATTIS till han :D
Igår körde pappa syrran till skridskorna, han såg att nummerplåten hängde snett så tänkte skruva fast den när han kom hem. Saken var den att när han väl kom hem så var nummerplåten Borta! så då ringde han å anmälde att den var borta. sen åkte han hela vägen tillbaka och letade efter den, och hittade den :) så nu ska jag försöka få fast den på bilen imorgon igen :S För nu är dom i Spanien på semester i solen och värmen.. åkte i morse vid 7 eller ngt sånt.

Bilder och sånt från helgen kommer det nog kanske upp ngn annan dag när jag orkar lägga upp dom (A) hehe.. Ne nu får de bli sova så vi kommer upp i morgon.. ska tydligen ligga och knöka med katten i natt då hon har valt min säng :P tur den är 120 ;) vi får väl se vem av oss som är plattast imorgon, ne men hon har ju lite alternativ att sova på: Min säng, syrrans säng eller en soffa som hon låg i förut :)
Lilla tissen :)



Ne sov så gott :) Natti natt <3




*snyft*

Jahapp...
Nyss var jag jätteglad och kände mig riktigt duktig.. men nu blidde jag ledsen istället :/
Idag har jag vart riktigt duktig och gett mig ut och gått på promenad, trots att det regna :) *riktigt stolt* men fattar inte hur länge det ska regna egentligen, gjort det i flera dygn nu ju :S fattar inte att det finns så mkt som kan regna ner.. men men, hoppas det går över snart.
Sen har min Pappi å sis vart här å hjälpt mig att borra och skruva upp lite hyllor och skåp :) TACK <3 sen handlade jag mat och medan jag gick promenad gick jag in på netto och kom ut 300:- fattigare :/ sen mat på det så ahh.. tur lönen snart kommer :) de ska bli skönt!!
Sen har jag storstädat och stordiskat :) så nu är det snart riktigt fint här :)

Haha jag höll på att fnissa ihjäl mig förut när jag läste reklam från Lidl xD Dom hade skrivit att allt var mycket billigare än vanligt nu.. men kolla på denna bilden som är från deras reklamblad :P

Haha har ni sett vad billigt det blev helt plötsligt xD ah.. ca 50 ÖRE billigare .. HAHA och det var inte den enda varan som var så MYCKET billigare .. haha det är ju helt sanslöst :P

Sen kollade jag i ett reklamblad från Rusta för skojjs skull och fick syn på denna :

Har ni sett :D en ROSA ljusstake :) hade jag inte haft min röda hade jag nästan köpt den, men gillar inte riktigt att sponsra Rusta.. då deras pengar går till "Livets ord" vilket jag definitivt inte vill sponsra.. dom har ju redan pengar och behöver definitivt inte mina pengar..

Fick nyss ett ledsamt besked.. Linnea kan inte komma :( eller kan och kan, men det blir lite problem, så sa till henne att vara hemma och komma en annan vecka istället. Okej det är riktigt synd och tråkigt att hon inte kommer, men samtidigt slipper jag oroa mig för att hon ska bli uttråkad när jag ska va taxi åt min syrra typ hela veckan då jag är barnvakt åt henne. så på så sätt är det ju bra, men samtidigt är det tråkigt. men då har man iaf något å längta till ett tag till :) Sen på Lördag ska jag hem till min moster :)
Det var lite tajmat när jag ringde henne förut och hon precis var vid telefonen i det huset :) då blev jag glad..

Ne nu ska jag äta päron, fixa iordning lite kataloger och sen blir de BUMS isäng om jag ska orka med allt imorgon.. och hoppas att det slutat regna tills imorgon :)
Natti natt <3





Ja vad ska man säga..

Jaha :) då har jag hunnit vart på träff, sitta vid datorn å fått massa gjort :) hunnit ändra om färgerna till jultema och ändrat utseende på själva startsidan :) *känner mig duktig* sen har jag hunnit med att både vara sur, glad, chockad och lite allt möjligt. Men det är väl sånt som hör till :)

Sen satte jag i ett litet smycke istället för det stora jag brukar ha, vart orolig nu ett tag att hålet skulle krympa så jag inte skulle få igenom det stora smycket så lätt igen.. men det gick att få igenom det med lite kraft. så nu är jag glad :D
sen får jag inte glömma att säga att jag till och med har hunnit fixa lite på tidningen med :) Får se sen om Ullis och Linnea vill vara med å hjälpa till med ngn spalt eller nått :) men det återstår och se.. ska sova innan 00.00 i natt eller iaf ligga i sängen då har jag bestämt. sen hur det går med den saken återstår å se ;) hehe..
Har försökt att få tag i min moster, utan resultat dock :/ Det är hopplöst att pricka in och ringa dom den stunden dom har på sin telefon.. men men, får försöka imorgon igen.

Snart är det heelg :D ååååh vad jag längtar .. och efter helgen Kommer Linnéa :D FINALLY!! wiiehoo

Haha .. sen kan man ju undra vart världen är på väg?? kommit ut med en självrörande kopp på marknaden xD ja vad ska man säga .. Haha. Nu slipper man bekymra sig om att leta efter skedar, att skeden fastnar i näsan och massa sånna saker xD

haha.. Vill nu läsa mer om den kan ni göra det HÄR

Ne nu ska jag fixa lite mer me sidorna och sen blir de väl och försöka komma i säng.. har 10 min på mig om jag ska hinna ;)

Natti natt <3




Regn, regn, regn

Alltså varför drömmer jag jämt konstiga drömmar om min piercing nu för tiden :S blir ju nervös av det. I natt drömde jag att den va infekterad igen och att en doktor var tvungen att typ trycka igenom något jätte stort föremål för att undersöka vad det var för sorts infektion :S USCH!! är det ngt tecken på att jag ska ta ut den och låta den växa igen eller ngt tro =/ men det vill jag ju inte..

Idag är det en tråkdag.. Regn, regn, regn och mera Regn!! ska ju ut och gå men det känns ju lagom lockande i detta väder. Men jag pratade iaf me A-L så jag ska med henne ut till G-hem sen :) ska bli skönt och komma iväg på en liten tripp :) Och snart är det HEEELG :D å då blir det party med boyzen <3 wiiehoo

Sen Fyller Maxen år idag med, Ett Stooort GRATTIS till dig :)
Kollade på gamla kort förut, och det var riktigt intressant :P hehe tänkt vilka minnen dom väcker =) men ack så härliga. fick se bilder och begravnings-programmen från mina farföräldrar.. då blev det genast mindre roligt och mer ledsamt :/ men men, thats life and lifes goes on.

Scary musikvideo Lusen skickade en annan dag:



Ne nu måste jag nog leta fram några kläder som är lämpliga till kvällen :) kan inte springa runt i myskläder hela tiden heller, även om det är skönt och jag helst skulle vilja det =P hehe
Sen fick jag upp min ljusstake förut med så snart är det Juuuul :D

Laters <3





jaha??!!

Det är inte konstigt dagarna går fort när man sover bort dagen :S Jag gillar inte att vakna för sent, får bara ångest å blir sur på mig själv.. men hur lätt är det att komma upp i tid när man lägger sig sent på nätterna, vaknar vid 5 på morgonen, är klarvaken, läser lite och pysslar lite. Sen när man lägger sig och lyckas somna några timmar senare så sover man så gott så man sover bort nästan hela dagen :S baah!! Får ju aldrig gjort det jag har tänkt å planerat att göra :/  fast nu har jag iaf fixat 2 lappar jag ska sätta upp =) så lite nytta har jag allt fått gjort =)

Sen är det en fluga som bestämt sig för att ta självmord och landat rakt i mitt diskvatten och drunknat :/ så det går ju bra att diska när djuren blir självmordsbenägna.. men men

Någon som vill köpa en liten radio/kasettbandspelare, kylväska med inbyggd radio, flugtäcke, sommar-, övergångstäcke, teddypad, mopedhjälm eller något? =) måste sälja mig av med lite saker då jag har liiiiite för mycket (A) hehe.. Skriv en kommentar eller kontaka mig på ngt annat vis om ngn är intresserad :)

Ne nu ska jag betala räkningar å föra över pengar till busken, så nu blir de nog snart Error på mitt konto, men men.. man måste ju sköta räkningarna så.. ah..


Laters <3





Sova <3

Jahaja.. Det är nästan läskigt vad tider springer iväg. Man hinner ju inte med, eller inte jag iallafall. Igår tänkte jag sova till 11, så jag skulle orka jobba natten. Men det blir ju inte precis som man tänkt sig. klockan 5 på morgonen vaknade jag och var klarvaken, låg och försökte sova, men det var totalt hopplöst. Så jag la mig på spikmattan en timme, läste lite i en bok och gjorde diverse saker. Sen ringde jag mormor å hörde om jag skulle komma och städa. Men då var min moster där och städade plus att både mormor och morfar var jätteförkylda så hon ville inte jag skulle komma och bli smittad. Så då var de en sak mindre att göra. när jag skulle ta bussen vid 14 så var jag redan då trött.. men då var de ju så dags att sova. eller inte..
Åkte mot jobbet, gick till min faster innan jag började istället för att sitta på jobbet och vänta i 1-2 timmar. Pratade med dom ett tag och gick sen till jobbet. På jobbet fick jag vara inne på den andra avdelningen inatt igen :) men jag tycker bara det är kul där, till skillnad från vissa andra som bara klagar :P

Jag å Camilla fick natten att gå väldigt fort då vi höll på å "bråka" å tjatade skit å höll på å skratta ihjäl oss imellanåt .. men kul de har vi iaf. Pratade ovanligt mycket med alla inatt känner jag, vet inte varför men det var iaf kul :)

Efter jobbet var de hem och sova, nu sov jag extra länge då jag vart uppe över ett dygn pga att jag vaknade så tidigt på söndagsmorgonen. När jag vaknade diskade jag och plockade lite här hemma, sen ringde mamma och undrade varför jag svarade i min syrras telefon.. men ringer hon till mig svarar ju jag och inte min syrra som är typ 25 mil bort.. Min familj är bra underlig ibland ;) sen har lillknoddas fått en vaccinspruta idag stackarn, men de kanske är bra för henne :)

Nu längtar jag till i helgen och till nästa vecka :) längtar man till något går inte riktigt tiden lika fort.. men de är kanske bra de :P
Nu ska jag gå den "låååånga" vägen till pizzerian och köpa en pizza tänkte jag :) blev rikitgt sugen på det inatt och har inte ätit de på ett bra tag så tänker unna mig de :)
Laters <3







Promenix

Sikken dag.. när jag slutade jobbet i morse ösregnade det.. så sitta å vänta på en buss i en timme dygnsur var lagom kul. Hem å sen sova <3 Under tiden jag sov höll min mobil på å låta å pipa, blev lite sur på den så satte på ljudlös å sen försvann den ngn stans, vart kommer jag inte ihåg å har ingen aning. får leta efter den å se om jag kan hitta den ngn stans (A)

Nätterna går rätt fort att jobba igenom ändå :) iaf eftersom vi har de största charmtrollet som jag någonsin träffat på xD haha.. de e rätt kul när alla bara busar me varann hela tiden :P och det är ju som det sägs "tiden går fort när man har roligt" sen att det nästan enbart är as härliga kollegor gör inte saken sämre :) skulle alltid kunna jobba såhär med dessa personer tror jag <3

Men shit vad trött jag var eller.. sov hur länge som helst kändes de som, och det var det väl. Vaknade låg i sängen å vilade en timme. sen gick jag upp, lagade mat och satte mig vid datorn.. men då var iaf halva arbetsveckan avklarad;) hehe sen satt jag vid datorn å tjatade med lite folk och fixade lite.

snackade me Busken, som jag inte pratat med på läänge. Han skulle iaf till Ica så bestämde mig för å följa med. Sen gick vi iväg på en promenad runt i staden i en halvtimme :) vad skönt det var att få gå ut och prata av sig lite :) fick sällskap av en kissemisse en bit med :) Ville ta med den hem, men gjorde inte det, men var inte långt ifrån ;)
Väl hemma snacka de vi lite till, sen drog han hem. Jag åt lite chocklad å grejade med min dumma dator som inte alls ville som jag. men tillslut fick jag den att inse vem som bestämmer :)

Nu sitter jag på msn och har as wierda konversationer, med en är det diskussion om våldtäckter, med en anann om vem som är segast å med en tredje om vem som är snygg och jag vet inte vad xD haha Och nu loggade Geten in :D så nu ska jag terra han lite ;)

Fick en as ful film förut från busken.. Kolla på den :
Try JibJab Sendables® eCards today!

Helt wierd.. hur han fick in mitt face där har jag ingen aning om xD haha men ja.. ful gammal bild e de från med.. men men..


Nu blir de lite skype å sen sova då jag ska upp tidigt imorgon å städa åt mormor å sen jobba hela natten.. men sen är jag ledig en hel vecka till. å om en vecka e de fest å veckan efter de kommer Linnéa :D så det ser jag fram emot <3


Natti natt <3


 

 


baaah..

Ja detta går ju bra... eller inte. Började igår kväll med att min piercing inte mådde bra alls :/ Den var svullen å gjorde as ont. Känns som den började bli infekterad eller ngt, men e lite konstigt att den börjar bråka nu :S men men, på med allt möjligt, tvätta me olika medel, sköljde munnen med Cordysol eller vad det nu heter. Det var ett stark munsköljningsmedel, så nu i natt har jag haft samma känsla i tungan som man har när man har brännt tungan :/ inte skönt allt.

Vid halv 10 i morse vaknade jag av att mina "kära" grannar hade fått för sig att borra och spika upp allt dom ägde på väggarna. Dom borra och borra och spikade och spikade. När man är nyvaken och vill sova så länge som möjligt för att inte somna sen när man jobbar hela natten så är man lättirriterad och stör sig jätte lätt på sådana saker.. så mitt humör var ju inte på topp sen precis. Sen slutade dom spika o borra i ca en kvart, då hann jag somna.. men sen började dom igen.. USCH!

Sen när jag väl lyckades somna emellan deras uppehåll drömde jag as konstiga å läskiga drömmar :S helt sjuka.. ngn var att jag tappade min piercing, någon var att någon hade tagit min väska och alla kläder, jag vet inte allt med dom var jätte konstiga iaf.
Sen vaknade jag av att mamma ringde och undrade när jag skulle åka, hon ska försöka ta sig hit innan jag åker till jobbet. hon har 25 min på sig, så vi får väl se hur de går :P hehe

Nu har jag iaf ätit å diskat och fixat massa saker så nu är jag på lite bättre humör iallafall :)
Varje gång någon ringer på hos mina grannar låter det som att det är hos mig de ringer på :S det är konstigt, blir lika förvirrad varje gång.. Visst det är väldigt lyhört här, men ändå.. så lyhört :S

Jaja.. nu ska jag väl börja packa och leta reda på mitt kort, nycklar och allt till jobbet så jag inte upptäcker att ngt fattas sen sista minuten . hehe för det vore illa. Och idag mår piercingen bättre iaf och det är jag glad över =)

Ni kan Lyssna på denna låten så länge och försöka lista ut vad den handlar om ;) hehe

Ha de bäst <3



 

 

 


Vilken dag :)

Idag vaknade jag rätt tidigt (för å va mig) gick upp och duschade, åt å fixade lite här hemma, sen ringde mamma så tjatade me henne, sen kom Zarah me alla saker så nu e dom klara :) så tjatade vi ett bra tag. sen satt jag vid datorn, åt mat, datorn, mamma ringde, Tjatade me pånihesten i skype och sen gick jag till stationen för att åka till grannstaden och byta skor och träffa Roger :)

När jag kom fram träffade jag Roger, så åkte vi till skopunkten och nu fanns de stövlarna jag ville ha i min storlek :) så bytte ut de där guldiga mot de silvriga =) så nu e jag nöjd. Sen sprang vi runt lite där å kollade. Sen åkte vi hem till mig, handlade glögg å bröd, gick hem, gjorde iordning sen kom Lusen, Christian å Patrick, så tjatade vi lite, kollade klipp på youtube, dom provade min spikmatta, drack glögg å åt pepparkakor och härjade lite till, men allt tänker jag inte skriva om för de e hemlis (A) haha.. Sen åkte Roger hem och vi drog till Donken för å käka lite. Sen skjutsade Patrick hem oss och jag fixade lite här och nu sitter jag vid datorn. tror min mor ringt mig 4 ggr under denna dagen. fråga mig inte varför hon har gjort de.. hon har nog fått ngn fixidé.. men men xD


Älskar dessa skorna =) e så glad att dom fanns inne <3

Idag fyller Linnéa år :) ETT STORT GRATTIS TILL DIG TJEJEN <3<3 å snart kommer du hiiiiit :D längtar så :) nu har jag bokat in lite så jag har ngt å göra framöver :) typ fester å så :) men de får vi väl se hur de går, kanske kommer dit mer, ne nu ska jag nog försöka sova efter att hållt igång sen 9 i morse :P
Natti natt <3







Vill haaa ..

okej. dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig :P vaknade lite väl sent (A) men men, gick upp åt, sen ringde telefonen så pratade me mammas väninna i ngn timme, sen gick jag till containern och slängde skräp och sen satte jag mig vid datorn och jobbade lite, vilket jag gjort fram tills nu :) nu är jag riktigt kreativ och har massor med nya ideér :) känns faktiskt bra. Sen skickade Ulliz en as cool länk till mig på en unge som dansa :) Den ungen vill jag ha :D den var verkligen as cool :D

Det var denna filmen:

Visst är det en cool unge :) de tyckte både jag å grodan å några mer som kollade på den :) haha, inte skrattat så mkt på länge. säljer dom sånna barn ngn stans så vill jag köpa ett (A)
Ne nu blir de nog äta lite och sen kallar sängen :) Imorgon kommer Zarah till mig så ska upp lite tidigt, sen imorgon kväll så ska jag ha glögg å pepparkakor , ska bli gott =)

Natti natt <3





Jahaja :)

Känner mig riktigt duktig idag :) Har kommit upp tidigt, vart igång typ hela dagen å gjort nytta :) sen jag sorterade halsbanden har jag hunnit cykla till bibblan å hämta syrran, vart me henne, gjort tacos till mamma å syrran så dom fick äta kvällsmat här :) Sen försökte jag mig på att diska, vilket slutade med att jag skar mig i tummen på kock-kniven :/ inte bra med vassa nya knivar när man är van vid andra som är så slöa och trubbiga.
Sen har jag kollat designer till internetsidor :) så nu e jag på gång på riktigt.. fixat lite bilder och jobbat på :)

Jag älskar verkligen min lägenhet nu när den är i ordning som den borde <3 okej, det är lite ensamt och finns inte alltid ngt å göra.. det är nackdelen, men fördelarna är tusen gånger mer så de väger över :) Spikade upp ett drapperi idag så nu är de på plats med, fattas bara att få upp hyllorna :) Imorgon ska jag gå till containern, och sen kanske på bio på kvällen, beror på om jag orkar. Sen tänkte jag ge mig på att försöka lära mig hur min nya maskin fungerar (A) hehe kan va bra å veta.

Nu är det Bokat å klart :) Biljetterna till vecka 48 :) då kommer min göllönge å sen försvinner mamma å pappa från detta landet :) så har ett helt hus + en lägenhet + en bil + en syrra + en kompis att ta hand om en hel vecka :) men det ska bli UNDERBART <3 Lääängtar så :D och den 21:e ska de firas :)

Kollade runt lite på internet förut och gjorde ett test på Facebook.. där var ngt om vilken sexställning man var eller ngt sånt.. kom fram massa konstiga jag aldrig hört talas om. Sökte på internet efter dom och fick upp massa konstiga sexställningar, Vill inte ens testa hälften av dom xD men här är några exempel:
* White Ghost:
Killen tar Tjejen bakifrån och låtsas komma på ryggen genom att spotta utan ljudeffekter. När hon vänder sig om sprutar han henne i ansiktet och skriker "BOOOuuu"

* Spiderman:
Killen tar Tjejen bakifrån och sen när han är på väg att komma drar han penisen, och sprutar sig i handen och spottar tjejen på ryggen, sen när hon vänder sig om kastar han satsen i hennes ansikte samtidigt som han skriker "go spidey go"!

* The Angry Dragon:
Killen blir avsugen och sen när han kommer trycker han in Penisen så långt han kan så kommer det något vitt ur näsan på Tjejen som Rök ur näsan på en arg drake

* Piraten:
Killen tar tjejen bakifrån, spottar tjejen på ryggen. När hon kollar bak så saggar han henne i ögat sedan lamar han henne på benet så kommer hon att hoppa runt med handen för ögat på ett ben

* Eiffeltornet:
En tjej står på alla fyra och suger av en kille samtidigt som hon blir påsatt bakifrån (valfritt hål). Killarna gör därmed high-five och har därmed givit formen av Eiffeltornet.

* Rodeo:
Ställ din flickvän på alla fyra i sängen och penetrera henne bakifrån.
Ta tag i hennes hår, böj dig fram och viska i hennes öra: "Din syster gillar också den här ställningen".
Håll dig kvar i 8 sekunder

* Indianen:
Du tar din tjej bakifrån..och utan vidare kör du upp den i tvåan snabbt och våldsamt...Sen medans hon skriker lägger du handen över munnen och vips har du en indian "Oahahwhwahahah ahah"

* Spindelmannen
Du tar din tjej bakifrån, låtsas komma, men lägger satsen i handen. Sedan när hon ställer sig upp kastar du satsen på henne och skriker "GO SPIDERWEB GO!!"

Asså vissa av de dära sakerna är ju helt sjuka.. Finns de verkligen killar som gör så där, jo iofs, finns ju folk till allt så de finns de säkert. Men sex ska ju va ngt som båda njuter av och på lika villkor =/ Nu vet iaf ni tjejer vad ni ska se upp för ;) hehe

Nu ska jag fixa lite å greja lite med datorn.. sen är det väl dags för att sova antar jag :) tänkte sova tidigt så jag kan komma upp tidigt imorgon med :) e mkt trevligare å vara vaken och uppe medans det är ljust ist för att sova bort den lilla tiden när ljuset är framme och vara vaken på natten =P

Natti natt allihopa <3









Halsband!!

Fick för mig att gå igenom en byrå jag inte hade kollat i på länge :) Hittade alla mina gamla klistermärkes-album och klistermärke, bokmärke. Så mycket av dom försvinner till syrrorna :) Hittade massa saker jag hade köpt i London när vi var där för några år sedan. det är spännande att kolla i lådor man inte kollat i på länge :) kan hitta det ena och det andra. Tillslut blev det tomt i en av de 3 lådorna iaf, jag bestämde att jag kunde lägga i mina örhängen, hårspännen och finsmyckena från balen å så där i. Det slutade med att jag rotade fram massa halsband. hehe.. vadå mycket halsband?? :O (A) hehe.. Hittade en hel del.. men de e långt från alla :P har lagt undan en hel del som ska åka bort, men många av halsbanden har egna historier och kommer från olika personer/ställen, som väcker minnen när man ser dom.. så vissa kommer ALDRIG lämna mina ägor :)

Så här kan de gå om man älskar smycken, som jag kan erkänna att jag gör... Hittar man ett snyggt köper man de, använder de någon/några veckor. hittar ett annat köper de.. osv. sen blir de en himla massa som bara blir liggande, det är lite synd. så nu ska jag börja använda de gamla som jag inte haft på ett bra tag :)

Ne nu ska jag pyssla vidare me dom, fast halsbanden börjar bli klara så nu får jag ge mig på Armbanden, eller ringarna, örghängena eller ngt annat :P hehe
Laters <3





Tisdag!

Hemma igen :) Har hunnit me mkt idag. Gick upp 8.45, så ringde pappa å pratade lite å sa han hade ett jobb i närheten här. åt frukost å gjorde iordning, gick ut vid 9:45 såg Lusen gå förbi i rask takt mot stationen.. sen hoppade jag in i bilen åsså åkte vi iväg :) skulle på ett möte hos Marie-Louise.. shit vilket hus dom har eller :) as fint! där skulle jag kunna bo :) Men pappa lämnade mig där, åkte å jobba å åkte sen vidare flera mil åt ett helt annat håll. Vi pratade och gick igenom lite saker. sen när vi var klara vid 11 gick jag till stationen för att åka hem.. då var klockan 11.15. såg att ett tåg hade gått 10.01.. hade ju missat den med ngn timme, såg att nästa skulle gå 12.01. kollade bussarna å nästa buss skulle gå 13.10. gick in i en affär för att värma mig då det inte var så härligt väder. fick för mig att jag var tvungen att vänta typ 2 timmar :S hur jag tänkte då vet jag inte.. men satte mig på stationen å väntade iaf.. när klockan var 11.50 kom de folk.. då kollade jag på klockan å förtod att klockan snart var 12.. shit vilken lättnad det var :) åkte hem (kostade 45:- för den lilla biten) hemma regnade det :S men nu e jag iaf hemma å as glad att jag inte behövde vänta längre :)

Funderar på å dra till grannstaden åt andra hållet i eftermiddag :) men vi får väl se om jag hittar ngn som vill häna på :) nu ska jag iaf diska lite.
Laters <3 







Wieeerd!!

Alltså det är rätt konstigt hur humöret å hur man känner sig kan skifta så himla mycket under en dag. I morse när jag kom hem kändes allt som ett helvete... inget gick som jag ville och allt var bara strul å problem. Men nu ikväll så kan man säga att det känns som livet leker och jag har tappat den där klumpen som jag hade i magen innan.. ja tills mina föräldrar ringde å tjabbade skit då, så man inte var lika glad längre..

Men under dagen har ia Jag å Linnéa bestämt att hon ska komma hem till mig vecka 48 :D så då blev jag as glad för de.. sen fick jag pratat me en kille och de han sa gjorde mitt liv genast mkt lättare så nu slipper jag grubbla över mina beslut mer. Tack för att du sa så, annars hade jag mått dåligt å funderat på hur jag skulle göra än. Sen hittade jag en överraskning i mitt örngott som inte borde vara där egentligen men ack så glad jag blev :D
Sen snackade jag lite me syster så hon slipper oroa sig :)

Sen när jag va sur på mina päron som bråka om bilen så kände jag mig lagom rolig att skriva me för dom som skrev med mig.. men sen fick jag ngt oväntat som jag inte hade räknat med, då blev jag både rörd å glad.
Jag hade ett personligt meddelande som de stod "Det hjärta som kunde bli ditt, fryser nu sakta till is.." Då undrade X (vi kallar honom så) om de.. sen appropå inget skrev han
"X says:
*Du som e så jävlo go med ett fryst hjärta, du måste vara en ängel om du tinar"
Kunde inte sluta le. Sen undrade han vad han skulle göra? vadå frågade jag..
"glömma dig, eller göra som hjärtat skriker?"
då frågade jag va de skriker.. då skrev han:
"*Ta fram gasolbrännarn å tina fram min ängel"
Då fick jag fan tårar i ögonvrån..
Tycker om dig!! gjort de ett tag nu.. och nu efter denna dagen blir de mkt lättare då jag kan engagera mig mer åt just dig :)

Man kan säga såhär : Livet leker!! :)

Nu ska jag se fram emot den 21:e då de e party :D å sen vecka 48 då Linnea KOMMER :D:D Fy fasiken va jag har saknat dig unge <3<3 de kommer bli så kuuul :) ne nu ska jag spela uno me Sebbe å sen sova =)

Natti natt <3





Haha så bra xD



Ängel från ovan <3

Nu saknar jag dig som fan :( Vill att du ska va här, som de va en gång i tiden, du och jag mot världen. "Du och jag är världens vackraste par" Saknar att bara kunna springa in till dig å tjata så fort det är ngt... de e inte alls lika lätt nu för tiden ju :( Du MÅSTE komma hem snart, har ju massa vi ska göra ju :) måste ju snart sätta planerna i verket så vi kan börja me ideérna snart :)

Tiden går allt för fort :/ å vet inte vem som har de bäst, eller värst?! Men bäst e de iaf när vi e tsm å umgås :) då mår iaf jag bra =) bråkar ngn me dig, bråkar dom med mig!! Tillåter INGEN att behandla dig illa..! Jag ska komma till dig.. Jag LOVAR :D men de får nog bli i början på nästa år :) sen ska vi ut å resa å festa..

Shit vad jag börjar längta nu då jag tänker på allt vi planerat :( Måste hända ngt snart, orkar inte me samma gamla mönster längre, händer ju inte allt för mkt.. Men men

Längtar tills vi ses igen <3 Saknar dig ungeee <3

 

 

<3




EFTERLYSES!!

Har ngn sett min älskade vän??!!


Hördes senast av lördag kväll.. senare under kvällen/natten så smet den iväg på egen upptäcktsfärd ifrån mig :(

Är det någon som hör eller ser ngt om vad som kan ha hänt eller vart den kan hålla hus så hör genast av er.. och hälsa vännen att den e jävligt saknad av mig!

Signalement:
* Smal
* Rosa i olika nyanser, men även lite svart på
* Ägarens namn står på (mitt namn alltså)
* Tankspridd och virrar bort sig själv

Ja det är väl ungeför såhär den ser ut.. Lyssnar till namnet  KÖRTKORT!!
Har ni sett de eller vet vart det håller hus så hör av er... vill så gärna ha tillbaka de :(


Tack <3






Det hjärta som kunde bli ditt, fryser nu sakta till is..

Asså seriöst.. Går en sak åt helvete så tro fan att typ allt gör de sen efter det :S Fan då.. Kommer få springa till polisstationen nu IGEN..!! Ränner ju oftare där än vad jag gör hemma, okej inte riktigt men de e inte långt ifrån :S

problem Problem PROBLEEEM!!!
Så ser de ut just nu.. Blää.. folk bråkar med mig, saker bråkar med mig.. allt bråkar med mig :/ Åsså dessa velpellar som bara irrar runt utan å veta ngt =/ trött på folk för tillfället så nu ska jag va i min ensamhet ett tag.. haha okej, de kommer hålla tills ikväll men ändå xD
Så??!! Någon som vill ut på promenad ikv? Känner att jag behöver ut å prata av mig me ngn å röra på mig, så då kan man slå 2 flugor i en smäll :) Någon som känner sig manad?? (A) Hör av er isf :) Via ngt sätt, telefon, msn, FB, kom hit, ja inte vet jag, men de finns ett antal sätt iaf.. höhö

E iaf superglad att jag har mina underbara systrar <3 utan er vet jag verkligen inte vad jag gjort, Den ena kommer med Chokladbollar till mig som hon bakat :) å den andra stöttar mig i vått å torrt å skulle kunna gå genom eld å vatten för mig, lixom jag skulle kunna göra för dom. Kan verkligen prata med er ALLT å lite till, synd bara ni inte bor här.. men de ska ändras, har jag bestämt ;) haha <3<3

Å nu håller en fluga på att attackera min lampa så nu ska jag attackera den xD
see ya <3





jobb jobb jobb

Nu har jag jobbat jätte mkt denna veckan, känns de som iaf.. blev ju inringd i torsdagseftermiddag/natt så fick jobba lite övertid, de e NICE :D sen jobbade jag fre-lör natt.. fick va på en annan avdelning halva natten vilket va spännande å intressant, då gick tiden fort iaf.. Sen på lördag va de ringa å väcka lusen å fråga om fest till kvällen då jag va riktigt taggad på att dra ut för en gångs skull, sen hem å sova 3 timmar, upp igen, städa och fixa lite, sen kom de lite folk till mig vilket va trevligt :) sen drog dom hem och jag plockade iordning lite, efter det försökte jag hitta folk som skulle ut, men bara för jag för en gångs skull e väldigt taggad på att dra ut så är det ju självklart att ingen annan är det :/ men tillslut så var vi 6 pers som drog ut till en förfest iaf..

Men den var inte så kul direkt och jag började bli dundertrött å allt kändes helt plötsligt bara så fel, så vi drog därifrån rätt snabbt, på vägen träffade jag å lusen på en full snubbe som tjatade om rallybilar, så blev fast å tjatade me han ett tag, drog till pizzerian en sväng, men efter kanske 5 min drog jag hem, satte mig vid datorn, snackade me syrran å pååni, men sen vart jag så trött så jag la mig å sov..

på morgonen va jag så trött så jag vet inte vad, gick iaf upp, satte mig vid datorn en sväng och drog sen till jobbet, gick runt på stan lite å träffade en kollega innan jag började jobba :) sen va de in på jobbet, fick va på den andra avdelningen i natt med :) Fick jobba med pojkarna vilket var riktigt roligt xD haha de e ett härligt gäng :) Beccis va me ett tag me, men hon fick gå hem tidigare då hon ska jobba på eftermiddagen med, snacka om att tjäna ;) haha.. Ne men sen va de hem, ringa pappa å tjata lite å sen gick jag en runda å nu sitter jag här, ska nog snart sova lite.. om jag kan de. men de kan nog inte va så mkt problem iaf..

<3 






Jahaja :)

Sikken dag.. vaknade 10 å kunde verkligen inte sova mera, gick upp å åt, gick å tvättade.. å gissa hur lång tid den dära jädra maskinen tog på sig idag för å bli klar.. jo TRE timmar :S *suck* blir så trött på dom.. men nu har jag iaf tvättat klart allt för denna gången :) de e ju en fördel iaf.
Har även fått iordning på de mesta här med :D å de e jag riktigt glad över då de blev väääldigt stressigt nu.. Men men.. :) Tro de eller ej iaf, De liknar numera ett HEM :D Wiiehooo Pratade me mormor förut med, och hon va sur över att hon inte kan komma till mig på lördag (a) sen sa hon att jag inte behöver städa denna veckan :) å de gör absolut inte mig ngt då jag måste baka å skruva å handla å dona imorgon..

Åt middag, packade matsäck (lite sallad å 2 äpplen) sen åkte jag till jobbet :) De va rätt gött å jobba halva tiden mot vad jag brukar göra :) de va kul å få träffa Ansjovis igen :) Den där ungen gör en alltid på så bra humör :D Va riktigt kul å jobba iaf, då de inte e som de brukar, utan va mkt mer folk :) Sen kom jag fram till att jag har ett rätt bra liv trots allt :P visst de e hårt å riktigt tufft emellanåt.. men de finns så många som har de så mycket VÄRRE än mig! så i fortsättningen ska jag tänka på de å tänka positivare :) vi får väl se hur de går ;) haha

Efter jobbet hämtade Pappi mig :) snäll som han e, han hade även med sig gardinstänger :) så nu kan jag få upp sånna me :D han hade blivit kollad av polisen påvägen till mitt jobb mitt i natten.. haha dessa poliser ;) Nu har jag nyss kommit hem, ätit fil å ska snart krypa ner i min Stoooora säng så jag orkar me att jobba å så imorgon med :)

Den 21:e är de överraskningsparty @ my place för Hundis :) de ska bli kul, jag har kommit på vad jag ska ge han i födelsedagspresent iaf :) så då behöver jag ha hit lite polare så de blir en fest :) några e redan bestämda men behöver några till, jaja men de tar vi senare.. nu har jag mkt i huvudet å mkt å tänka på så får ta en vecka i taget :P

Kolla på denna filmen.. den tunneln kommer jag aldrig våga åka igenom iaf xD haha

Scary ju :S Hepp nu blir de försöka få kontakt me Lusen å sen sova :) Natti natt å sov så gott allihopa :) Jag kännr mig riktigt glad idag nu me :) sen fick jag prata ut me pappa, så de känns ännu bättre.. man mår mkt bättre efter att pratat me ngn.. e så glad över att jag har min familj <3 dom betyder mest :)

men sov så gott iaf <3

 

 

 

 


Happy :)

Okej, dagen började lite konstigt, Pappa ringde å väckte mig å förstörde mina planer på att gå ut å gå me Dalle denna kvällen :/ Så nu blir de inte förrän nästa vecka.. men men. Så då blev de att hämta syrran på skridskorna på kvällen. men sen när jag gick upp å kollade ut så SNÖADE.. så där sjönk min positivitet ännu mera.
Tog å lagade mat ist å satte mig vid datorn å åt å snackade me syrran å lite folk på msn :) Sen fick jag reda på massa info utav en av dom så jag blev riktigt chockad.. men chocken gick över lite senare, men ändå. E glad jag har min syster att prata med :) skulle inte klara mig utan henne <3

Vid halv 6 tog jag bussen hem till min mor som tjatade ena massa på mig.. sen ringde de där å hon sa att jag skulle svara. men jag sa att jag inte bodde där längre så jag tänkte inte svara :P orka prata me ngn tjötmummrik, var redan trött på telefoner då min hemtelefon hade ringt flera gånger tidigt på morgonen. Och efter att den där el-snubben ringt å tjatat ngt konstigt mumbo jumbo så jag knappt fatta ngt. sen vips hade han spelat in allt åsså hade jag bytt el-bolag :S ja de e ju bra.. Eller inte! iaf när man inte fattar va de handlar om... PRATA så man FÖRSTÅR era dumma telefonfolk!
Jaja, men mamma svarade iaf och sa:
- Ja de e hon (kollade på mig å log finurligt) men hon ville inte svara och sa att hon vägrade för att hon inte bor här.
Jag blev fundersam över vem de kunde va som ringer till mig via de nummret då mina polare hör av sig via mobilen eller mitt hemtele-nummer.. jag får iaf luren å då e de en av förstemännen på mitt jobb :O Fatta va pinsamt att min morsa hade sagt så då :S
Men dom undrade iaf om jag ville jobba övertid imorgon :) Klart jag ville de, måste ju jobba på för att nå mitt enda Största mål här i livet :) så jag sa att jag kunde de, så pappa får hämta mig på jobbet när jag slutar vid 00.00 (A) men han e snäll han så han gör de :) Så då ska jag få JOBBA imorgon =D de e konstigt dom ringde mig, då jag inte ens skrivit upp mig på inringninen.. men de va bara bra :) Så då blev jag chockad återigen :)

Sen åkte jag iaf å hämtade syrran, hem till mor me henne å ville ta mig hem till mig då hela min veckoplanering ändrades nu pga att jag ska jobba. Men bussen hade gått redan när jag kom fram till syrran.. Mamma kollade på Bonde söker fru och skulle kolla klart på de, sen äta isf innan hon körde mig, och pappa va på kurs så han skulle inte va hemma på några timmar :S Jag gick runt i huset bort å fram å ville verkligen hem.. Har ju as mkt jag ska hinna tills på lördag ju.. å hinner ju inte imorgon som jag hade tänkt nu. men de får gå. Kom hem tillslut när mor hade ätit klart å kört hem mig. Sen har jag bara fixat massa här sen dess..

å nu tänkte jag bara skriva här lite snabbt innan jag går å lägger mig ;) messade lite me citronen innan me, den stackarn har de inte så lätt, inte bra å va osams med sin mor, I know. men e då inte alltid lätt å hålla sams, men men..

Nu blir de Sova :) Natti natt å sov så gott <3






Glittret anfaller!!

Usch, nu har jag försökt få bort allt glitter från i Lördags hur mkt som helst, men de vägrar verkligen lämna platsen där de sitter. Vilket är på mig (överallt typ), På alla saker, På andra människor som vistas inom en radie på 2 m runt mig eller bara kollar på min lägenhet så hoppar glittret till en. De e hopplöst =/

Nu har jag iaf duschat, vilket vad underbart =) har även packat upp å fixat iordning min skrivare:) så ne e den redo för användning:)
väntar på att Dalle ska ringa, men de kommer la snart :) Har käkat upp mina räkisar me å smakade på Barbeque nachos (stavning?!) och det är ngt jag inte rekomenderar, var inte alls gott :P men de beror ju på vad man har för smak iaf, men det var inget för mig.

Hittade nyss ett papper när jag röjde lite, där de stod en fin och tänkvärd dikt :
Never say "I love you"
If you really don't care
Never talk about feelings
If they aren't really there
Never hold my hand
If you are going to break my heart
Never say you are going to
If you don't plan to start
Never look into my eyes
If all you do is lie
Never say "hello"
If you really mean "good bye"
If you really mean forever
Then say you will try
Never say forever
Cause forever makes me cry
<3

Kärlek är då aldrig lätt.. men vem har då sagt att den ska va lätt.. ne just de, ingen. Hade den vart lätt så hade de nog inte vart ngt spännande å ingen match :P man får tänka positivt. De blir värt så mkt mer när man väl lyckas vinna ngns hjärta om man har kämpat för det :)



Ne nu får jag göra lite nytta innan Dalle ringer så jag vet om de blir ngn rundtur idag eller om de blir imorgon, ha de bäst :) <3







Skopunkten!

När jag å Busken va på shoppingrunda så köpte jag ju skor trots att jag inte behöver ha de (A) men Tycker verkligen om skor... köpte bland annat denna:

Sen köpte jag denna:

Men jag ville hellre ha domma, men vet inte om jag ska åka å byta, ser ju lite olika ut på modellen men dessa är att de e silvriga spännen å de jag köpte har silvriga :

Vad tycker ni? ska jag byta eller behålla de me guldiga spännen? För att se större bilder på stövlarna eller mer info om dom, klicka på bilden så kommer ni till orginalhemsidan :)


Gaaaaah!!!

Jag som hade planerat allt så bra.. Skulle tvätta imorse klockan 7-14 men orka gå upp 7 för att tvätta. Ne de gjorde inte jag så jag gick upp vid 11 å tvättade. Gick ner i källaren å stoppade i tvätten i maskinen, gick upp igen å pysslade lite. gick ner en timme senare för å se om den var klar (då de brukar ta en timme). Kommer ner och den går fortfarande, jag tänkte "okej, men det kanske tar 1½ timme då så kommer tillbaka om en halvtimme till" gick upp å grejade lite här uppe igen.. gick ner en halvtimme senare för att upptäcka att maskinen FORTFARANDE inte är klar :S så jag gick upp igen... sådär höll jag på ett bra tag med att springa upp å ner. Gick ner halv 2 å tänkte att nu sjutton måste den vara klar, för nästa ska ju börja tvätta 14 å då måste jag va klar.. stod där nere och väntade, står ju inte hur lång tid det är kvar heller och det är irriterande, men då blev iaf den ena maskinen klar, så gick och hängde upp tvätten i torkrummet så länge, sopade källaren och pysslade lite där nere.. Sen blev den andra maskinen ÄNTLIGEN klar.. då hängde jag upp tvätten och gick upp. funderade på hur länge jag hade vart där nere egentligen och väntat på maskinen. Kommer upp, kollar på klockan ser att den är 14.00 Då vägrade jag gå ner igen, utan väntade en kvart, tänkte att hon som ska tvätta efter mig behöver ju inte börja med att hänga upp tvätten innan hon tvättat den, så hon behöver ju inte torkrummet så snabbt, så gick ner och hämtade tvätten 14.15. Fick skriva upp mig på att tvätta på Torsdag igen bara för jag inte hann med allt :S

Sen fixade jag lite här och diskade upp ALLT :D sen gjorde jag mat och nu har jag precis ätit .. Härligt härligt! Nu är bara frågan vart sladden till min kamera är :/ skulle va kul att få över korten på datorn :) Ikväll ska jag å Dalle ut å gå igen :) Läängtar så, behöver verkligen prata med henne.. har fått en liten besvälig sits just nu, både hon och jag =/ inte lätt alltid, men de e som de e, så vad ska man göra. Jo prata med ngn vettig själ som helst e me om samma själv eller förstår en. Så de ska iaf bli skönt :)

Ne nu ska jag greja vidare :)
Hejsvejs<3

Tack för igår förresten, u know who u are :)

Jobbigt att jobba!!

Inatt var det verkligen en pina att jobba.. :/ Trött, då jag knappt sovit ngt, sen bakis av ngn konstig anledning. men tvingade mig till jobbet ändå då detta var självförvållat. på jobbet bråkade maskinerna å allt hela natten. Sen har vi ju "herr maskiningenjör" som tror han äger stället å kan allt å lite till.. Helt enkelt.. JOBBIGT!!

Igår åkte ängeln hem till sig igen. men de va kul å få träffa henne igen, å kul hon följde med ut på halloween å partajja :D Nu får man se frammåt till nästa gång hon kommer hem . hoppas det inte dröjer allt för länge bara.

Idag har jag typ bara sovit å tagit de lugnt, städat lite, letat containrar å viftat runt lite :) Och imorgon blir de Tacos å sen måste jag tvätta med då jag ska hit några släktingar på lördag.. börjar bli lite brådis å få iordning på stället här.

Ni kan kolla på detta klippet.. han som sjunger e riktigt bra å låter typ som orginalet :) å Frillen ser ut som Lusens frill gjorde en gång i tiden ;) haha

Natti natt å sov så gott sen när de blir läggedags <3


Lördag som blev söndag

Usch.. jobba fre-lör natten var en tröttPina.. Plus att mina jobbarkompisar dampa, eller dom gjorde inte allt för mkt utan vissa satt inne i fika rummet å tog rast i 45 minuter och sen gick dom till kontoret å kollade på kort :S medan vi andra slet å kämpade me dessa maskiner.. Sen Tog C tag i saken å sa till dom att dom kunde ju byta av oss i 5 min iaf.. å då fick en dåligt samvete å kallade in han på kontoret å pratade. Men de va bra sagt av han.. GO GO :D

När jag slutade jobba så gick jag å Sara till busstationen, vi tänkte gå in i väntsalen, men den var låst.. den har vart öppen varje gång vi kommit dit så vi funderade på om dom glömt å öppna eller ngt, när vi väntat ett tag kom Sara på att de va en röd dag. Vi kollade när bussarna skulle gå.. vi slutar vid 7, bussen för mig brukar gå vid 8.10.. men nu skulle den inte gå förrän 10.41!!!!
sen kommer man hem, sover, blir väckt av att en viss tok ringer på dörren :P vid 15.00 så då var de bara att gå upp vilket jag gjorde, handlade å pratade me syster min :)

Sen kom hon hit, så gjorde vi oss i ordning å sen ut på halloweenParty :) (bilder kommer senare). Kvällen blidde inte riktigt som jag tänkt mig, men vad blir som man tänkt sig nu för tiden? inte mkt inte. Det var som vanligt roligast på förfesten. Men tillslut kom jag å sis hem, gick å la oss å tjatade ett tag å sen lyckades vi somna.

I dag vaknade vi av att ngn spikade eller piskade mattor eller va fan dom nu höll på med, det bankade som jag vet inte vad iaf.. Haft världens sjukaste å mest osammanhängande dröm oxå.. Nu e man lagom trött å lagom motiverad till å jobba hela natten :S eller inte.. Men men

Nu ringde tanten å tjöta å sura me, ORKAR INTEEeeEEeEe. Blä! Idag är en sån dag man ska ligga å sova hela dagen =/
Hepp nu får jag göra ngn nytta. See ya <3

RSS 2.0