Måndag =)

Jahaja, min dator har fått damp, den stänger ner program när den vill, loggar ut mig från msn hela tiden, stänger av sig å bara är allmännt bråkig -.- Men men, får väl hoppas jag kan formatera om den snart.

Igår var det Söndag, då åkte jag till hästarna innan jobbet. Jag å Tina tog ut en av hingstarna för en ridtur. Han har endast vart riden på några få gånger förut. Han är hoppig och hispig, han har vart misshandlad förut så han har fått ett beteende där han ska attackera först, och sen får han stryk. Inte så kul när han försöker attackeras men det är tyvärr så han har blivit uppfostrad. Men jag hämtade iaf in honom från hagen och borstade han medan han snurrade runt i boxen :P Sen visade Tina hur hon brukar tränsa och sadla han utan att han får någon attackkänsla. När allt var på gick vi ut ur stallet väl där ute så såg han ju de andra hästarna i hagarna och började skutta och hoppa runt, Tina tog och började att longera han så han skulle få springa av sig lite. När han hade sprungit ett tag så sa hon att jag kunde försöka komma upp. Jag satt upp på honom, det gick bra men jag kände att han var as spänd så jag väntade bara på en explosion :P å en explosion, det kom det. Han började stegra, bocka å hoppa runt som en blådåre xD
Funderade på om jag skulle hoppa av han i farten eller försöka klamra mig fast eller hur jag skulle göra, funderade ett tag, då han hann bralla ett tag, sen gjorde han ett konstigt hopp så jag tappade balansen å hamnade bakom sadeln på hans rumpa, då bestämde jag mig för att försöka hoppa av, Så gled ner bakom/bradvid honom medan han fortsatte hoppa runt. Tina försökte hålla i han så gott hon kunde. Hon kollade på mig storögd å utbrast: -Jävlar vilken balans du har?! haha det var lite kul, men sen gick vi med han en bit iaf, sen hoppade jag upp igen, han stod stilla men var spänd nu med, men efter ett tag slappnade han av lite, sen gick det bara bättre och bättre. Jag strundade i att han hoppade lite och så ibland, var bara sååååå lycklig att äntlgien få rida nu igen efter att inte ha ridit sen studenten för ett år sedan. Var helt lyrisk sen :D
Vi fixade honom efter ridningen, tog in ett sto och hennes föl, sen åkte jag till jobbet. Jobbade sista natten med gänget. Men vi får väl se, kanske är där å springer snart igen ;) beror på hur många som vill komma tillbaka å jobba där på helgen å veckorna då dom inte ska ringa in från bemanningsföretag eller vi poolare :P men men..

Fy fan vad trött jag var sen när jag jobbade pga för lite sömn. inte så bra att inte komma i säng så tidigt när man ska jobba 14 timmar sen, men vännerna går före allt, ställer jag upp på dom så får dom ställa upp på mig med sen ;) men tog mig igenom natten, när jag kom hem så la jag mig och sov, och shit vad jag sov alltså. Vaknade vid 16.30 eller något när älskling ringde å väckte mig (A) haha..
nu har jag bara plockat lite här hemma, bråkat med datorn och fixat fronten till hemsidan och den har ju legat nere hela dagen pga ngn iddi gräver av fiberkabeln, så den kom inte igång förrän vid 22-23 sen -.- men men, bättre sent än aldrig.
Har någon konstig skada :P när jag är uttråkaad eller inte har något å göra börjar jag städa =/ bra eller dåligt, det vet jag inte, men har ju ngt å göra. Å tror inte älsk har ngt emot att jag städade hans lägenhet när jag var där å han var i skolan å jag var uttråkad :P

Nu ska jag fixa lite här sen ska jag sova för imorgon ska jag åka å RIDA igen :D:D wiiiehooo ska tvätta med vilket är rätt kul , men inte lika kul som att rida dårå :P haha.

God natt å sov gott sen <3



*orolig*

Jahaja, Glad å ledsamma besked om vartannat.. Guuuud vad jag hatar denna ovissheten och klumpen av oro som bara växer i magen. Vill slippa den och kunna planera och leva och göra som jag vill snart. Men men, det kommer väl en dag då det är tid för mig att kunna få slappna av och få klara besked snart med.

Haft en AWESOME vecka den som var. Efter jobbet i måndags tog jag mig hem, sov lite sen upp och tog mig på tåget, sen bar det iväg mot älskling. Vart hos han fram tills Torsdag då jag var tvungen att ta mig hemåt igen. Men den tiden vi var med varandra gick hur fort som helst och var hur uuuunderbar som helst, Gud vad jag tycker om den pojken<3.
Torsdagen började lite mindre bra då det var ovisst om jag skulle jobba i helgen eller inte, Jobbet har tydligen sina jävla fixideér för sig. Dom verkar gilla att se folk vara oroliga å att ha ett ovisst liv och inte kunna planera något. Var ett himla ringande och sms:ande bort och fram mellan mig, förstemannen å kollegorna. Men det slutade med att jag fick jobba denna helgen med iaf, han sa att han sket i cheferna nu. Så nu är det väl "sista natten med gänget" nu på sön-mån dårå.. Men vi får väl se, brukar ju lösa sig på ngt sätt ändå :) Har iaf börjat å skriva massa Cv och sådan så nu ska jag söka jobb runt om i sverige har jag tänkt, men framför allt neråt mot Älsklings trakter :)

Idag har jag sovit bort halva dagen efter att ha jobbat hela natten, sedan blivit polare med en dam på 61. Hon tyckte jag skulle ut å resa å se världen och ta för mig av livet medan jag kunde, själv skulle hon flytta ner till Grekland i höst. Hon var riktigt trevlig och berättade massa spännande saker.
Var en sväng hos mor å far med å hämtade bilen, vilken mor hade hunnit fixa sönder instrumentpanelen på under veckan jag vart borta, plus att den hade dött för henne.. Tanter å teknik ;)

Har vart riktigt duktig idag å börjat röja och slänga massor, tror jag går in för ett nytt liv och nytt jobb och möjligheten för att kunna flytta :P men det är väl bra. Är ute efter att skaffa en egen bil med. Vet vilket märke jag vill ha, men får väl se när jag slår till på ngn jag vill ha :) känns lite oroligt också att ha en bil, så mkt konstnader och så mkt som kan strula och gå sönder. men friskt vågat, hälften vunnit :P
Kunde knappt sova ngt natten till fredagen av alla tankar. Kroppen var dödstrött men jag var så sjukt orolig innuti så jag kunde verkligen inte få ngn ro =/ men men..

imorgon ska jag till Pållarna innan jobbet å sen ska syrran tävla. så får väl hålla tummarna för att det ska gå bra för henne :)

Haha, ne nu ska jag prata klart med lilla Nöff, göra smothie å sen skriva lite mer på Cv:t å fixa. Nöff sjunger så fint i örat på mig nu så ;)

Upp å iväg, Ciao <3




Sorgen finns alltid kvar...

Tiden går.. den går fort. Men vissa saker kommer man inte ifrån, hur lång tid det än tar och hur fort det än går...

Nu var det mer än 3 månader ni försvann, men det är lika ofattbart än och det går inte en dag utan att ni finns i mina tankar och jag funderar på hur sjutton detta kunde hända. Kvittar vad jag än gör, hur jag än tänker... det är lika ofattbart ändå :/ Dom säger ju att tiden läker alla sår, men såren blir inte helt läkta.. ärren kommer alltid att finnas kvar, hur lång tid det är går. Ni har alltid en plats i mitt hjärta. När ni försvann, försvann en stor bit av mig också :(


Tur jag har dig min gris som finns där och stöttar mig och alltid ställer upp på mig, det betyder sjukt mkt!






YebA!

Wiiiehoo =)
Jag är glad, typ allt flyter på just nu :) det känns skönt.

Igår var jag ledig, hade planerat dagen så tänkte att jag skulle fullfölja planeringen å tackade nej till att jobba. Sen när inte dagen blev som jag hade planerat från början planerade jag om och fick dagen jättebra ändå :)
Först gjorde jag mat å städade lite och diskade. Sen åkte jag till mormor å åkte ut med henne å shoppade lite :)
I affären såg jag 3 av mina gamla lärare sen 8:an å 9:an under 5 min. Sen utanför affären träffade jag Camilla vilket var roligt. Inte sett den tösen på jättelänge, så det var lite kul :)

I måndags när jag körde syrran till stallet å hon red så hittade jag en annons om hästar som en ville ha hjälp med, så ringde dit igår och åkte sedan dit vid 18.30 och träffade hon, hennes sambo å hennes son :) Dom var jätte gulliga, trevliga å snälla allihopa. Hästarna var arabhästar, egyptiska och polska araber :) så det kommer bli jättekul att få hjälpa till där, fanns hästar som var en vecka gamla till 24 år så det var en liten ålderskillnad. Det var typ 11 hästar :) Jag har saknat ridnignen så sjukt mkt sen studenten så nu tänkte jag att jag måste få rida innan jag får abstinensbesvär :P Vi skulle höras av lite senare bestämde vi.

I måndags när jag var hemma hos mor å far var jag i syrrans rum och pratade lite med henne. Sen kollade jag vad klockan var på mobilen, och stoppade sen tillbaka den i fickan. Gick till köket och satte mig där.
efter en stund kommer min pappa med en HTC telefon och sa: "titta vad jag hittade". Jag tog tag i telefonen å sa "den är min" medan jag funderade på hur sjutton den åkte ut, då jag var helt säker på att jag stoppade ner den i fickan..
Skulle klicka fram displayen på den så startar telefonen. Jag funderar på hur sjutton den kunde stänga av sig då batteriet var fulladdat sen ngn timme, så något hade ju hänt med det...
Men den startade upp iaf, och när den startar upp brukar de vara en grön bakgrund, men nu va den gul och såg jättekonstig ut.
Jag sa "men va fan har hänt nu" jag var helt förvånad för så brukar den inte hålla på.
Pappa tog telefonen från mig och storskrattade, medan jag inte alls tyckte det var kul å undrade vad sjutton han hade gjort. Av en händelse la jag handen på min ficka och där kände jag en telefon..
Tog fram den och där var ju min telefon, jag fattade verkligen ingenting just då.
Det visade sig då att pappa hade fått den mobilen från sitt jobb, en EXAKT lika dan som min men med nyare mjukvara bara. Det kusliga är att det itne är så många som har en just sån telefon som jag har, och så av en slump får han en exakt lika dan från sitt jobb som inte visste att jag har en sån. Det var ett litet sammanträffande, det finns ju hur många telefonsorter som helst också får han just en sån som jag har.
Han sa att dom fick sånna bara för dom skulle kunna slutrapportera å sånt själva nu. Sen suckade han och undrade hur han skulle kunna lära sig allt på den :P för den är rätt avancerad. då är det ju tur att jag har en sån så kan jag visa han, han visste inte ens hur man fick igång skärmen igen efter att den släckts sig :P hehe

Men idag är jag väldigt glad, visst det blev sent isäng igår och vaknade sent idag :/ får ångest av det. Funderade på om dom skulle ringa från jobbet, men jag fick vara ledig idag med :) så har lagat spaghetti och köttfärssås och fixat och donat här hemma :) Sen ringde Samson till mig:)
Jag bara:
-Hallå
-Hej det är Sam hur är det?
-Jo det är bara bra
-Så bra, vi saknar dig här i packen
-jaså?
-ja, skulle du kunna jobba imorgon förmiddag?
-hmm, ja det kan jag
-kan du? :O
-Ja
-Åhhh tack, du är en Ängel!
-hehe nejdå
-men så bra, då ses vi imorgon
-Japp, tack för att du ringde. Hej då
-Hej då

Hehe , de där samtalet blev jag glad av :)

Sen att jag har världens gulligaste å bästaste pojke gör inte saken sämre :) U make my day boy! Blir glad av han och har kommit fram till att han är riktigt speciell.. Ju mer jag tänker på det ju säkrare blir jag på han :)

Ne nu ska jag nog hoppa ner från mina rosa moln som jag svävar runt på just nu och hoppa i säng istället innan jag ska vakna å upp å jobba igen :P Blir å jobba rätt mkt imorgon då det är Torsdag å alla på jobbet vet vad det innebär :P

God natt å sov gott sen <3





RSS 2.0