Sjuker

Så var man sjuker i helgen.. -.- häärligt härligt.. Eller inte :/ men men, vad ska man göra.. finns inte så mkt man kan göra åt det. så det är bara att vila och ta det lugnt och hoppas på att snart kunna bli frisker :)

På återseende

Trettondagsafton

Åååh :) jag längtar verkligen tills blogg.se fixar en app :) då kan jag uppdatera bloggen oftare och det blir lite intressantare att kolla in på och kankse läsa :P
Just nu sitter jag och kollar på Criminal minds, en riktigt bra serie. Jag har gått från att inte gilla kriminalserier/program till att verkligen älska att kolla på dom :) lite konstigt men sant :P tränar hunden lite undertiden så han ska kunna bära saker och hålla dom i munnen :P det går frammåt, sakta men säkert. Men han kan mycket för att var så "dum" eller vad man ska säga. Har även fotat och redigerat massa bilder på honom idag, han är inte den lättaste att fota då han kan vara hur bra och fin som helst innan, men när man väl tar fram kameran så ser han ut som ett "mongo" eller något liknande. Han är söt min lilla älskade fis.



Jag har funderat på vad jag vill med mitt liv egentligen och kommit fram till att jag ska börja plugga lite smått. För att börja någon stans så får det bli på distans. Men när jag skulle söka utbildningarna idag så var man tvunget att få ett lösenord skickat till en innan man kan söka -.- Rätt mycket irriterande. Men men, det är bara att acceptera.
Sen vill AF ha ut mig på praktik nu och har skickat mig via kommunen så jag ska få en kommunplats, men jag vill ha en egen praktikplats, men det är inte så bra att ha praktik mitt i denna tiden på året. Då är det jul, nyår, trettondagsafton och massa skit så dom återkommer först den 11:e och en återkommer den 24:e januari.. Vilket gör att man inte får tag i dom än. Sen ska kommunpraktiken börja den 10:e Januari och den måste man typ ha i 3 månader....
Sen att man inte får tag i någon idag å inte imorgon när det är lite så att säga panik gör inte det hela bättre.. Men men, vad ska man göra mer än att vänta och se.
Tänkte ju dra till bemmaningsföretag imorgon, men det sket sig ju rätt rejält när jag fick reda på att det var en röd dag. Fast ska iallafall på massage imorgon, det är både med spänning och skräck jag ska gå dit.

Men men, Peace out!!


RSS 2.0